Postata de Bogdan cu 2 ani in urma.
Buna ziua , vreau sa va spun despre mine de multa perioada de timp ma lupt cu o depresie crunta care nu imi da pace mai exact sunt trist cam 80 la suta din timpul zilei , imi trec pri minte numai ganduri
Despre moarte , un viitor nesigur ,ma cert cu toata lumea , din nimic , inclusiv cu parintii mei , ma enervez foarte repede , simt ca ma indeparatez totmai mult de mine , si plus de asta acum sunt bucuros peste 5 minute sunt trist , am fost la unmedic psihiatru si mia dat tritico ,zoloft
Ma trezesc cu aceleasi ganduri nenoricite cucare adorm ,simt ca nu pot sa imi controlez mintea ,
... medicul mia dat si depakine dar imi e frica sa il iau pentru ca am citit prospectul si am vazut ca este pentru epilepsie , dar imi e foarte frica sa nu dezvolt si eu aceasta boala din greseala ,mentionez ca eu nu am avut niciodata epilepsie , doar anxietate si dwpresie , si imi e foarte frica sa iau depakine , va ri sa imi spuneti parerea voastra , nu stiu ce sa fac daca sa il iau sau nu ! Va multumesc
acum 2 ani
Bună seara, în loc de pa chine sau alte medicamente, sau alături de ele, medicul dumneavoastră ar fi trebuit să vă prescrie psihoterapie cognitiv comportamentala - Asta indiferent dacă depresia dumneavoastră este endogena sau exogena.
Cum înțeleg că el nu a făcut-o, vă recomand să căutați un psihoterapeut specializat în psihoterapie cognitiv comportamentala, care vă va ajuta prin terapie să renunțați la medicație, și mai mult de atât chiar - să vă echilibrați.
Toate cele bune!
acum 2 ani
Datorita demersului psihoterapeutic adecvat posibilele simpotome generate de sevraj vor fi cu usurinta depasite.
Intervenţia cognitiv comportamentala a depresiei este o forma de terapie structurata, practica si foarte eficienta. Aceasta forma de terapie abordeaza depresia si anxietatea prin identificarea si disputarea comportamentelor si a stilurilor de gandire, care cauzeaza si mentin simptomele, problemele.
adresa_web_filtrata /psihoterapie-cognitiv-si-comportamentala/
Depresia sau/si anxietatea necesita identificare timpurie si terapie, altfel poate deteriora viata persoanei, bucuria de a trai, afectearea capacitatii de munca, deteriorarea relatiilor interpersonale etc.
Actionati mai repede pentru a va trata simptomele pe care le manifestati, altfel dupa cum observati, acestea se pot croniciza si acutiza.
Sanatate si incredere!
Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare
sau adauga o intrebare noua
Adauga o intrebare noua