cuperoza

Boli de piele

Postata de dana129 cu 12 ani in urma.

Cum tratati cuperoza , tenul sensibil si roseata?

Adauga raspuns

Raspunsuri (7)

Dr. Mirela Telipan

acum 12 ani

In primul rind trebuie evitati factorii care determina si agraveaza cuperoza( prin vasodilatatie) : expunerea la soare, consumul de alcool si condimente, alimente fierbinti, dusuri fierbinti, expunerea la aburi si sauna, solarul etc. Este obligatorie folosirea cremei de protectie solara 50 + in sezonul insorit, din farmacie (Avene, La Roche Possay, SVR, Uriage etc) si tot din aceste game dermato-cosmetice exista produse speciale ptr pielea sensibila si cuperozica.( ex. Diroseal, Rubialine, Rosaliac etc). De asemenea exista clinici in care cuperoza se poate atenua prin tratamente laser.

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Dr Mihai Danut Teodorescu

acum 11 ani

daca apare pe fata poate fi un simptom al acneei rozacee si atunci se trateaza prin zapada carbonica aplicata 1 data pe saptamana asociata cu regimul alimentar specific acneei.

Raspunde
 
0
 
ioana

acum 11 ani

ti-o recomand cu toata increderea pe dr Monica Darmanescu, de la delta hospital. este un dermatolog foarte bun.

Raspunde
 
0
 
ioana

acum 11 ani

daca nu esti din Bucuresti, gasesti un medic bun, din orasul tau pe : http://www.medicidetop.ro/

Raspunde
 
0
 
dana129

acum 11 ani

multumesc pentru sfaturi

Raspunde
 
0
 
nikooss

acum 11 ani

si eu am cuperoza si as vrea sa stiu ce tratament sa fac pentru inceput?

Raspunde
 
0
 
dr. Radu-Mircea Stanescu

acum 10 ani

Dana,
din pacate, in cazul cuperozei, numeroasele tratamente sau produse cosmetice existente pe piata sunt extrem de agresive, foarte scumpe si – (aproape) in majoritatea cazurilor, fara efecte pe termen lung.
Este si o veste buna ! De curand, clinica noastra a lansat in premiera in Romania,
PLASMALIFTING-UL CU ADN ACTIVATOR
-- tratamentul cuperozei cu extracte autologe de plasma si trombocite activate

Dezvoltat de pionierii esteticii medicale moderne, cercetatorii rusi prof. dr. Renat R. Ahemerov si dr. Roman F. Zarudii, acesta este un procedeu de mare rafinament la baza caruia se afla o metoda patentata de extragere si activare a factorului de crestere trombocitara ... cu de 5 ori mai concentrat decat prin orice alta tehnica actuala !
O tehnica ce se adreseaza oricarei persoane intre 20-80 de ani … cat si oricarui tip de piele !
Fiind un preparat autolog (donatorul este in acelasi timp si cel care primeste concentratul trombocitar) un asemenea procedeu nu poate dezvolta efecte mutagene, alergice sau cancerigene, si nici nu poate induce vreo boala transmisibila.
Imediat dupa obtinerea sa, concentratul trombocitar va fi injectat in zonele cu probleme asa incat cantitati semnificative de factori de vindecare vor fi eliberati pentru a incepe procesele de reparatie, si pentru a asista celulele stem in actiunea lor de regenerare tisulara.

Foarte important: procedura se executa sub anestezie locala, asa incat nu este deloc dureroasa, are un timp de recuperare foarte scurt (cateva ore), si deci nu necesita spitalizare.

SEDINTELE NU SE FAC ZILNIC, CI LA O DISTANTA DE 2-3 SAPTAMINA INTRE ELE

Rezultatul va fi unul fantastic: chiar si dupa o singura sedinta, cuperoza scade semnificativ, tenul devine mat si luminos, porii se inchid, iar structura pielii se imbunatateste radical …
Daca vrei mai multe detalii, te rog sa ma contactezi pe
mobil: 0769.606.620, sau
email: [email protected]

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Tipuri de boli de piele Bolile de piele Ce boli ale pielii par contagioase, dar in realitate nu sunt Pericolul din si de la piscine. Ce boli de piele transmisibile putem lua de la bazin Boli de piele autoimune

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×