Infectii urinare?

Afectiuni uterine

Postata de Andreea cu 2 ani in urma.

Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. Am fost diagnosticata, acum 3 luni, cu bacteria E Choli, in urma careia am urmat un tratament cu antibiotic, la recomandarea medicului de familie. Dupa 2 luni, analizele au iesit foarte bune, iar medicul mi-a zis ca am scapat de E Choli. Cu toate acestea, cu o saptamana inainte sa ma duc cu rezultatul sa mi-l citeasca, am avut iar dimineata senzatia de urinare frecventa. Nu puteam sta in picioare, era foarte deranjant. Nu aveam insa usturimi sau mancarimi, doar senzatia ce urinare continua. Medicul de familie a fost mirat, neintelegand cauza, si mi-a zis doar daca e sa mai iau urinal akut sau uractiv forte, căci de bacterie am scapat, dupa cum scrie pe rezultatul analizelor. Următoarea saptamana am patit la fel, senzatia lasandu-ma dupa ce am consumat multa apa pentru a putea urina cat mai mult, si dupa ce am facut un dus cu apa destul de calda, am observat ca a început usor usor sa ma lase. Am banuit ca motivul a fost frigul de peste noapte. Cu toate acestea, inca mai am astfel de episoade, desi de atunci tin sosete in picioare cand dorm, caci am circulatia p***a la picioare si imi ingheata repede, dorm cu pijamale, chiar daca imi e cald, tocmai pentru a evita episoarele de senzatie de urinare. Nu stiu ce sa mai fac, care e cauza...iar de o saptamana, primul jet de urina de dimineata are un miros urat si e destul de galbena... sa fi revenit bacteria E Choli iar, dupa aproape o luna de cand am scapat de ea? Usturimi si mancarimi nu am, doar senzatia ca fac pe mine mereu, asta pana consum suficienta apa cat sa elimin cat mai mult cand ma duc la baie. Cineva imi recomandase uriseptin, am inteles ca e foarte bun, mai ales pentru E Choli. L-am si cumparat, dar am o retinere in a ma apuca sa il iau. Am nevoie de o parere...nu pot sta fara sticla de apa langa mine de teama sa nu revina senzatia...nu pot consuma cata apa am nevoie la un drum lung si de teama ca nu pot avea acces la baie cand am nevoie..e foarte frustrant....

Adauga raspuns

Raspunsuri (4)

Andreea

acum un an

Bună! Cel mai probabil a reapărut bacteria. Am luat și eu tratament 3 luni ,antibiotic. Ia ceva pe baza de d-manoza(eu folosesc urospurt forte de la catena) care are și albastru de metil și d madona care creează un strat protector pe pereții vezicii și nu se mai prind bastonasele de ecoli. Trebuie luat măcar 3 luni dimineața și seara pe stomacul gol, mai bea ceai diurospt,e foarte bun și eventual tincturi renale puse în ceai și lămâia este foarte bună. Dacă ai răbdare sa fac asta 1 luna măcar, zilnic te vei simți foarte bine. Eventual probiotice pastile, dar searala 2 ore după masă,mai sunt si probiotice ot flora vaginala dar nu cred ca se se iau in acelasi timp cu probioticele pt intestin. Si daca nu irita stomacul, o cura cu biomicin urinar.La mine a funcționat am scapat o perioada lunga de timp. Ideea e ca trebuie sa bem lichide de obicei, sa incercam sa evitam constipatia pt ca se pare ca se transfera din intestin bacteriile care" locuiesc" acolo. Oricum simptomele se vor diminua considerabil.

Raspunde
 
0
 
Andreea

acum un an

Bună. Tot ecoli ai avut? Eu am enterococ, acum urocultura e negativa dar simptomele sunt aceleași deși am urmat antibiotic.
Cat timp ai făcut curs cu biomicin? Ai idee dacă urosuport e bun și pt entroroc sau numai ecoli? Ce tincturi ai luat și ce probiotice?
Mulțumesc 🥰

Raspunde
 
0
 
membru333308

acum 2 luni

Buna,ai scapat de enterococ,in urina a iesit?sau analiza de secretie?

Acest comentariu a fost moderat de administratorul forumului.

Raspunde
 
0
 
membru333308

acum 2 luni

Trebuie sa iei antibioticul la care e sensibila bacteria pe langa asta si alte suplimente sa ajute sistemul urinar.
poti scrie pe mail aquabear @ mail . c o m fara spatii

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Laparoscopia in diagnosticul afectiunilor uterului, trompelor si ovarelor Cancerul de col uterin – posibilitati de diagnostic Fimbrioplastia, metoda de deblocare a trompelor uterine obstructionate Organizarea si desfasurarea screening-ului in cancerul de col uterin Obezitatea – cauze, afectiuni si tratament

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua