Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Dr Raul Colta - Chirurgia Gleznei si Piciorului

Dr Raul Colta - Chirurgia Gleznei si Piciorului
MISIUNEA MEA ESTE DE A TE PUNE PE PICIOARE.

Prezentare Dr Raul Colta - Chirurgia Gleznei si Piciorului

Vezi toata descrierea

După o lungă perioadă de formare în țară și în afara țării, am revenit în București cu dorința de a-mi practica meseria la cele mai înalte standarde. Am petrecut 10 ani profesând în Anglia și Irlanda, din care ultimii 2 ani i-am dedicat exclusiv supraspecializării (Fellowship) în domeniul chirurgiei gleznei și piciorului, lucrând în centre de referință: Oxford, Stanmore și Frimley Park.
Am avut șansa de a avea drept mentori nume cu greutate în lumea acestei supraspecializări, unul dintre ei fiind chiar șeful programului de training Fellowship în glezna și picior din Anglia (Rick Brown – Oxford).

De asemenea, mi-am petrecut un an într-un program de Fellowship în Traumatologie Complexă și Reconstrucție de membre inferioare la unul dintre centrele de traumă majoră din Anglia. Aici am căpătat o experiență solidă în trauma complexă și reconstructivă de membru inferior, sub îndrumarea Dr. Enis Guryel, în timpul președinției sale a Federației Europene de Training în Ortopedie.

Pe lângă numeroasele cunoștințe teoretice și practice acumulate, pun accent pe importanța conexiunii pacient-doctor, a empatiei precum și a comunicării eficiente cu pacientul. Ofer consultații ce acoperă patologia acută și cronică de gleznă și picior. Țin să menționez doar o parte din problemele adresate: patologie sportivă, fracturi, artroză, pseudoartroză, picior varus equin, picior plano-valgus, picior cavo-varus, picior de cauză neurologică, picior Charcot-Marie-Tooth, fasceita plantară, hallux valgus, hallux rigidus, metatarsalgii, diformități la nivelul degetelor, picior reumatologic, nevrom Morton, montul croitorului (deget 5), patologii la nivelul tendonului Achillean, patologie de os accesoriu navicular, brachymetatarsia.

  • Medic Specialist Ortopedie și Traumatologie
  • Doctor în Medicină

Chirurgia Gleznei si Piciorului

Dr Raul Colta - Chirurgia Gleznei si Piciorului

BUCURESTI

Adresa: Str Lainici 11

Tel: 0747726582

E-mail:

Web: www.colta.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-14:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!