Clinica medicala

Donna Medical Center

Donna Medical Center
Preven╚Ťia este misiunea noastr─â, pentru c─â este mai bine s─â previi, dec├ót s─â tratezi. V─â dorim mult─â s─ân─âtate!
4.0
din 11 voturi
Fa-ti o programare

Prezentare Donna Medical Center

Vezi toata descrierea

Povestea Donna Medical Center a început în anul 2011, când pasiunea doamnei doctor Elena Claudia Teodorescu pentru imagistica sânului ╚Öi dorin╚Ťa de a salva cât mai multe femei - cu ajutorul unui diagnostic corect, pus la timp - au dat na╚Ötere primului Centru de Excelen╚Ť─â în S─ân─âtatea Femeii din România. Astfel, a ap─ârut Clinica Donna Medical Center Traian.

În cei 10 ani de activitate am oferit, zi de zi, o evaluare corect─â ╚Öi profesionist─â a st─ârii de s─ân─âtate, într-un cadru cald ╚Öi intim, unde pacientele s─â se poat─â relaxa ╚Öi sc─âpa, astfel, de anxietatea tipic─â controlului medical.

Suntem recunoscu╚Ťi ca Centrul de Excelen╚Ť─â în Imagistica Sânului, Ecografie ╚Öi RMN, datorit─â profesionalismului ╚Öi supraspecializ─ârii echipei medicale, de care suntem foarte mândri: peste 200.000 de paciente diagnosticate cumulat, mii de vie╚Ťi salvate ╚Öi cazuri tratate cu succes.

Promisiunea Centrului de Excelen╚Ť─â este c─â aici medicii imagi╚Öti, chirurgi ╚Öi oncologi de renume, cu 15-30 ani de specializare academic─â ╚Öi practic─â, se concentreaz─â în fiecare zi pe diagnosticarea precoce ╚Öi/sau tratamentul patologiei mamare si ginecologice. Din faza de diagnostic ╚Öi pân─â la recomandarea pa╚Öilor de tratament, monitoriz─âm constant starea pacientelor noastre, ca s─â fim siguri c─â sunt bine.

Aceste performan╚Ťe au fost posibile, într-o mare m─âsur─â, ╚Öi datorit─â tehnologiei avansate pe care o folosim. În anul 2016 am achizi╚Ťionat mamograful Selenia Dimensions de la Hologic cu soft C-View, care este lider mondial în mamografia digital─â cu tomosintez─â. Investiga╚Ťia efectuat─â pe acest aparat, mamografia digital─â cu tomosintez─â 3D, permite medicilor no╚Ötri imagi╚Öti s─â caracterizeze cu maxim─â acurate╚Ťe acele forma╚Ťiuni sau tipuri de leziuni incerte la mamografia clasic─â ╚Öi s─â efectueze o singur─â expunere mamografic─â a pacientei, p─âstrând astfel un nivel minim de iradiere.

Avem, de asemenea, ecografe configurate pentru a diferen╚Ťia corect afec╚Ťiunile mamare benigne de cele maligne (2 ecografe Hitachi Preirus cu sonoelastografie, un ecograf GE Logiq S8) ╚Öi ecografe vârf-de-gam─â în obstetric─â-ginecologie (GE Voluson E8 Expert ╚Öi E9, cu cele mai avansate softuri pentru morfologie în sarcin─â, inclusiv vizualizarea 3D/4D în timp real.

╚śi pentru a ne respecta promisiunea de a v─â dep─â╚Öi constant a╚Ötept─ârile ╚Öi de a fi din ce în ce mai buni în ceea ce facem, am lansat, la începutul anului 2019, cea de-a doua clinic─â Donna Medical Center, în Pipera. Astfel, putem oferi pacientelor noastre cu patologie mamar─â toate investiga╚Ťiile necesare pentru un diagnostic precis ╚Öi complet, cu ajutorul celui mai performant aparat RMN din România - RMN 3Tesla cu sistemul BioMatrix - singura tehnologie care se adapteaz─â anatomiei individuale a pacientului. Totodat─â, în aceea╚Öi loca╚Ťie din Pipera, am dorit s─â venim mai aproape de pacien╚Ťii no╚Ötri ╚Öi s─â le oferim acelea╚Öi servicii medicale de ambulatoriu, dar ╚Öi specialit─â╚Ťi noi, complementare, precum alergologie, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie sau endocrinologie.

Pentru mai multe informa╚Ťii, vizita╚Ťi:
http://www.donna-medicalcenter.ro.
http://www.facebook.com/donnamedicalcenter

Ne g─âsi╚Ťi în cele 2 clinici din Bucure╚Öti din sectorul 2: Clinica Traian, str. Traian, nr. 234 ╚Öi Clinica Pipera, str. George Constantinescu, nr. 2-4.
Se pot face program─âri online pe www.donna-medicalcenter.ro sau telefonic la num─ârul 021 (9732)

Dr. Elena-Claudia Teodorescu, Medic Primar Radiologie și Imagistică Medicală

Înc─â nu ai fost la medic, dar ai sim╚Ťit c─â ceva este în neregul─â cu tine.

Ai sim╚Ťit c─â unul dintre sânii t─âi ╚Öi-a schimbat structura, arat─â diferit, poate chiar s-a m─ârit sau c─â senza╚Ťiile ciudate din zona genital─â nu se amelioreaz─â.
Citeste mai departe

Donna Medical Center

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Clinica Traian - Str. Traian nr. 234, et.1, sect. 2, Bucuresti (intre Calea Mosilor si Foisorul de Foc, in prelungirea B-dului Dacia) Transport in comun: 133, 135, 79, 86, 21, 14, metrou Obor

Tel: 0219732

E-mail:

Web: www.donna-medicalcenter.ro

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
8:00-14:00
M
8:00-21:00
D
Inchis
J
8:00-21:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare