Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

DentalVivclinique

DentalVivclinique
Zambeste linistit. Te poti baza pe noi.

Prezentare DentalVivclinique

Vezi toata descrierea

În clinica noastră veți găsi o atmosferă prietenoasă. Asta pentru că înainte de a fi cadre medicale, noi ne dorim să fim oameni și să fim cât mai aproape de pacienții noștri. 

Funcționăm din anul 2000, am pornit cu doi medici și avem acum un colectiv specializat, ce acoperă toate ramurile din stomatologie. 

Avem cunoștințele și resursele necesare pentru a îmbunătăți zâmbetele dumneavoastră ușor, confortabil și prietenos. 

Suntem perfecționiști în estetică și cosmetică dentară. Și deoarece credem că un zâmbet perfect începe cu dinți și gingii sănătoase, puteți avea încredere că echipa noastră va face tot ceea ce trebuie pentru zâmbetul dumneavoastră. 

Dotările clinicii sunt de generație nouă pentru a putea permite efectuarea de investigații și intervenții de o calitate certă și cu riscuri minime. 

Consumabilele sunt de unică folosință iar instrumentarul este atent sterilizat, conform normelor legale, oferind astfel siguranță deplină pentru pacienții noștri. 

Ne respectăm pacienții și știm că timpul acestora este prețios, de aceea, exceptând cazurile în care intervine o urgență reală , respectăm orele programărilor.

DentalVivclinique

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str Ciprian Porumbescu 7, Sector 1

Tel: 0213136359

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
Inchis
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!