Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica SPERANȚA Craiova

Clinica SPERANȚA Craiova
Centru de excelenta in Cardiologie, Pediatrie, Pneumologie ,Endocrinologie

Prezentare Clinica SPERANȚA Craiova

Vezi toata descrierea

Daca aveti nevoie de medici cu experienta, care se informeaza permanent si care au la dispozitie aparatura performanta la cardiologie, endocrinologie, pediatrie, pneumologie in Craiova atunci Centru Medical Speranța Craiova este locul potrivit.   

Medicii care activeaza in clinica noastra  au experienta atat in spitale de stat cat si in clinici private. Sunt permanent preocupati sa ofere cele mai bune si cele mai noi tratamente pentru pacientii Centrului Medical Speranța.  Ne  implicam in rezolvarea problemelor d-voastra de sanatate si in momentul consultatiei aveti  atentia exclusiva a medicilor .

 Misiunea noastra este ca  d-voastra sa beneficiati de cele mai bune conditii si de cele mai bune si moderne  tratamente.

Este mult mai greu de diagnosticat o boala in faza incipienta.Beneficiul pentru pacient este foarte mare . Pentru a va oferi un diagnostic cat mai precoce si exact, medicii cu experienta cardiologi, pneumologi, pediatrii si endocrinologi din Centru Medical Speranța Craiova  , au la dispozitie aparatura performanta din gama premium .

Centru Medical Speranța este centru de excelență în cardiologie, furnizeaza servicii medicale de inalta calitate si se bazeaza pe tehnologia moderna si experienta mediciilor clinicii. 

Pentru o evaluare cat mai exacta a starii inimii d-voastra, bazata pe date certe furnizate de catre aparatura cea mai performantă care exista pe cardiologie in acest moment, atunci aveti nevoie sa efectuați o ecocardiografie avansată la un medic cardiolog din Craiova de la Centru Medical Speranța. Ecografia cardiaca 4D ,ecocardiografie avansata la  care au acces pacienții în cele mai avansate centre medicale din Europa. Centru Medical Speranta este printre putinele locuri din tara unde puteti efectua o ecocardiografie 4D .

 

CENTRU MEDICAL SPERANTA 

Locul unde vii cu încredere de fiecare dată, unde te simți confortabil știind că sănătatea ta❤️ este pe mâinile celor mai dedicați medici.

Localizare: Centrul Medical SPERANȚA își desfașoară activitatea într-un sediu modern din Craiova, situat în apropierea restaurantul McDonalds și este dotat cu aparatură medicală de ultimă generație, pentru servicii medicale de calitate, la prețuri accesibile.

Cardio standard(ekg+interpretare+ bilet consult+ recomandari)

Cardio investigatii standard(ekg+interpretare+ bilet consult+ recomandari +ecocardiografie doppler color standard 2D ecograf GE Logiq)

Cardio investigatii standard(ekg+interpretare+ bilet consult+ recomandari +ecocardiografie doppler color standard 2D ecograf GE Vivid)

Cardio investigatii avansat (ekg+interpretare+ bilet consult+ recomandari+ecocardiografie doppler color standard 2D ecograf GE Vivid+ecocardiografie doppler color avansata 4D )

Cardio Complet (cardioinvestigatii+HolterTA,+Holter Ekg+Test de efort)

Referat 

Referat cu EKG si interpretare ekg si ecocardiografie 2D Doppler color si scrisoare de consultatie si  recomandari l

Ecografie standard doppler color 2D cu ecograf Logiq

Ecografie standard doppler color 2D cu ecograf Vivid

Ecografie avansata 4D

Holter Ekg cu interpretare

Holter(Mapa) TA cu interpretare

Test de efort EKG-

Pulsoximetrie

Indice glezna- brat 

Ecografie doppler carotide

Ecografie doppler venos

Ecografie doppler arterial membru superior

Ecografie doppler arterial membru inferior

Ecografie tiroida doppler

Ecografie mamara bilaterala 

Consult+Ecografie tiroida 

Consult+Ecografie mamara bilaterala

Consult+Ecografie tiroida+Ecografie mamara bilaterala

Consultatie  endocrinologie 

Recontrol( in termen de 30 zile).

Consultatie pediatrie

Sirometrie copii

Consultatie pneumologie

Spriometrie 

Referat medical 

Clinica SPERANȚA Craiova

DOLJ

Adresa: strada infratirii nr 16

Tel: 0771493887

E-mail:

Web: www.clinicasperanta.ro

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
8:00-17:00
M
8:00-21:00
D
8:00-17:00
J
8:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!