Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul Medical Tuculanu

Centrul Medical Tuculanu
Preţuim bolnavii, dar vă urăm să fiți sănătoși!

Prezentare Centrul Medical Tuculanu

Vezi toata descrierea
 • Centrul Medical Tuculanu, situat pe malul Begai (Splaiul Nicolae Titulescu nr. 8), va ofera zilnic, cu programare, servicii medicale de calitate in
 • medicina interna,
 • gastroenterologie,
 • hematologie,
 • proctologie,
 • psihiatrie,
 • psihoterapie,
 • medicina de familie,
 • medicina muncii,
 • consultatii,
 • ecografie abdominala computerizata (inclusiv prelucrari panoramice sau tridimensionale),
 • endoscopie digestiva (capsulă endoscopică, esofagoscopie, gastroscopie, colonoscopie, sigmoidoscopie, rectoscopie, anuscopie),
 • proceduri endoscopice (biopsie, injectii endoscopice, implantare gastrică de balon pentru slăbit, sclerozari/ligaturi de varice esofagiene sau hemoroizi, injecţii cu Botox pentru fisuri anale, extractii de corpi straini, tratamante laser in hemoroizi si fisuri anale),
 • tratamente injectabile sau cu aerosoli,
 • laserterapie (utilizabilă in proctologie, ginecologie, reumatologie, neurologie, ORL, dermatologie),
 • EKG,
 • spirometrie,
 • audiometrie,
 • screening şi depistarea cancerului de colon şi stomac,
 • recoltarea analizelor hematologice biochimice şi imunologice specifice,
 • prescriere de formulare medicale (retete, trimiteri, concedii medicale, certificate medicale, referate medicale),
 • recomandari scrise cu schema clara de tratament si tratament igieno-dietetic (regim) personalizat,
 • consiliere in legatura cu posibilitatile de tratament balnear sau cu o eventuala operatie (necesitate, riscuri, beneficii, mod optim de reducere a stresului operator si de prevenire a complicatiilor).

Cazurile care necesita investigatii si ingrijire in spital, pot fi urmarite de catre dr. Tuculanu Daniel in sectiile de medicina interna ale Spitalului Clinic Cai Ferate Timisoara.

De cate ori este necesar va vom indica interventiile chirurgicale de care aveti nevoie, dar in numeroase situatii va putem trata si fara operatii deoarece dispunem de mai multe posibilitati moderne de tratament endoscopic care sunt incomparabil mai usor de acceptat si suportat.

Puteti beneficia de tehnici de sclerozare a varicelor esofagiene, hemostaza endoscopica, tunelizari de tumori obstructive esofagiene, gastrice sau recto-colonice, extractii de corpi straini, precum si de metode nechirurgicale indicate in principale afectiuni proctologice (hemoroizi, fisuri, ulceratii, inflamatii, etc.) care asigura o complianta foarte buna a pacientilor, rezultate sigure si un pret de cost redus al tratamentului.

Un mijloc modern si eficient de tratament este laserterapia, ce stimuleaza procesele de cicatrizare, activeaza circulatia sangelui si procesele metabolice, intareste peretele vascular, are efect antiinflamator si calmeaza durerea, dand astfel rezultate excelente in foarte multe boli proctologice, digestive, vasculare, reumatologice, neurologice, dermatologice, ginecologice.

Deseori procedurile laser fac inutila administrarea unor substante chimice medicamentoase. Aparatura performanta utilizata in cadrul centrului medical este cea mai noua in Timisoara in Ambulatoriu, toate echipamentele sunt certificate ISO si produse de firme de prestigiu, recunoscute in domeniu, care indeplinesc toate standardele de calitate acceptate pe plan european si impuse in Romania de Ministerul Sanatatii:
- endoscoape (video- rectoscop, colonoscop, gastroscop),
- instrumentar pentru tratamente endoscopice, ligatura hemoroidala si alte tratamente proctologice,
- laser de joasa putere,
- ecograf computerizat tridimensional,
- electrograf cu interpretare computerizata, - spirometru, - audiometru,
- echipamente de sterilizare,
- consumabile de unica folosinta de cea mai buna calitate.

De asemenea, toate procedurile si substantele utilizate pentru spalarea, dezinfectia si sterilizarea instrumentarului si a cabinetului sunt cele recomandate de Organizatia Mondiala de Endoscopie digestiva.

La Centrul Medical Tuculanu beneficiati de unele dintre cele mai scazute tarife din oras, tarifele sunt fixe si includ toate manevrele efectuate (anestezie, recoltarea oricarui numar de biopsii, etc.).

Pentru investigatiile care depasesc 100 ron consultatia si prescrierea tratamentului sunt gratuite. Daca aveti nevoie de doua sau mai multe investigatii paraclinice, pretul lor se reduce cu 10% din total.

Programarile se fac doar prin telefon, cu cel putin 3 zile lucratoare inainte:
- Gastroenterologie: 0735-165.500

- Videoendoscopie, videocapsulă endoscopică: 0735-165.500

- Montarea balonului pentru slăbit: 0735-165.500

- pH-metrie esofagiană tip Holter: 0735-165.500

- Injecţii cu exotoxină botulinică (Botox, Azzalure) pentru fisură anală: 0735-165.500

- Medicina interna: 0735-165.499

- Psihiatrie, psihoterapie: 0735-165.498

- Laserterapie: 0735-165.497

-Tratamente cu lumină polarizată tip Bioptron: 0735-165.497

- Medicina de familie: 0256-491.123
- Medicina muncii, audiometrie, spirometrie: 0256-491.123
- Investigatii (endoscopie, ecografie abdominală 3D, EKG): 0735-165.499 
- Injectii, recoltari si analize de laborator: 0256-491.123

Centrul efectueaza zilnic consultatii si investigatii, astfel incat veti fi programat cat mai curand posibil, de cele mai multe ori in ziua solicitarii sau a doua zi, daca indepliniti conditiile necesare (de exemplu sa fiti nemancati).

La Centrul medical Tuculanu, veti fi tratat cu respect, amabilitate, punctualitate, profesionalism de catre personalul nostru, reprezentat de cadre universitare si medici primari cu o experienta profesionala de aproape 20 ani.

Pretuim bolnavii, dar va uram sa fiti sanatosi! Din echipa noastra de medici, specialisti si colaboratori fac parte: Dr. Daniel Tuculanu, medic primar medicina interna, competenta in ecografie Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Centrul Medical Tuculanu.

Centrul Medical Tuculanu

TIMIS

Timisoara

Adresa: Splaiul Nicolae Titulescu Nr. 8

Tel: 0735165500

E-mail:

L
15:30-18:00
V
15:30-18:00
M
15:30-18:00
S
Inchis
M
15:30-18:00
D
Inchis
J
15:30-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!