Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul Medical KORONA

Centrul Medical KORONA

Prezentare Centrul Medical KORONA

Vezi toata descrierea

Centrul Medical KORONA are un Departament de Comunicare, care intentioneaza sa adreseze ofertele si mesajele in mod personalizat, in functie de de cerintele si gradul de satisfactie al clientilor. Centrul Medical KORONA ofera servicii de excelenta, atat in plan medical, cat si in plan uman.

Serviciile noastre, la standarde europene, certificate ISO 9001 din 2001, se adreseaza deopotriva atat persoanelor fizice cat si companiilor, persoanelor juridice. Consultatii Ginecologie si Obstetrica, Histeroscopie, Colposcopie Computerizata, Echografie Doppler si 4D, Investigatii de laborator (Analize Medicale), Psihologie, Medicina Muncii, Medicina de Familie, Consultatii si Tratamente la domiciliu, Bodypiercing Ritual si/sau Estetic.

Centrul Medical KORONA, crescut si dezvoltat prin eforturi proprii, cu capital 100% privat, romanesc, isi propune ca in viitorul apropiat, sa dezvolte o retea de centre medicale, menite a mentine starea de sanatate a celor care ni se adreseaza, precum si crearea unor centre paramedicale de fitness, cosmetica si intretinere, din categoria celor de gimnastica si body wellness, pentru combaterea sedentarismului si ...etc.

De asemenea, noi activitati sunt programate a-si gasi locul in Centrul Medical KORONA, si anume: o farmacie - proiect mai vechi, dar inca actual ca importanta si un centru stomatologic de excelenta.

Servicii

  • GINECOLOGIE
  • MEDICINA DE FAMILIE
  • MEDICINA MUNCII
  • ABONAMENTE SI SERVICII
  • PSIHOLOGIE
  • ASISTENTA MEDICALA LA DOMICILIU

Centrul Medical KORONA

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Drumul Taberei 38, bl.OD4, sc.C, ap.74

Tel: 0214138815

E-mail:

Web: www.korona.ro

L
7:30-20:00
V
7:30-20:00
M
7:30-18:00
S
7:30-14:00
M
7:30-20:00
D
Inchis
J
7:30-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!