Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

American Medical Center

American Medical  Center
La fiecare pas alaturi de dumneavoastra

Prezentare American Medical Center

Vezi toata descrierea

AMERICAN MEDICAL CENTER este o clinica multidisciplinara cu o existenta indelungata in domeniul medical, care asigura pacientilor servicii medicale complexe ce corespund exigentelor si cerintelor standardelor internationale. Obiectivul nostru principal este de a oferi pacientilor din intreaga lume cele mai de succes expertize si tratamente medicale efectuate in Israel, lider mondial in cercetarea si dezvoltarea medicala.

Experienta de peste 20 de ani in domeniul medical a companiei noastre printr-o relatie directa cu pacientii si colaborarea cu Spitalul Universitar Hadassah din Ierusalim, ce detine o experienta de peste un secol in elaborarea planurilor medicale individualizate, ofera certitudinea unor rezultate medicale de exceptie.

Prin tehnologia de ultima generatie si aparatura high tech de investigatie , pacientii nostri au siguranta celor mai avansate metode de diagnosticare, tratament si recuperare, de cel mai inalt nivel calitativ si la preturile cele mai accesibile pe plan international.

Serviciile medicale oferite de American Medical Center prin intermediul Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim se ridica la cele mai inalte standarde profesionale internationale.

Echipa medicala de cea mai inalta calitate asigura fiecarui pacient solutia optima de evaluare si tratament, oferindu-i acestuia sansa de a-si recapata sanatatea.

Lider mondial in domeniul medical, Israel este prima alegere a oricarui pacient care doreste o alta opinie medicala, un program de evaluare si expertiza sau o varianta de tratament, interventie chirugicala sau transplant datorita serviciilor medicale si aparaturii de investigatie avansate.

Cei mai buni medici din intreaga lume sunt alaturi de pacient pe toata perioada evaluarii, tratamentului si recuperarii sau reabilitarii si depun toate eforturile posibile pentru a asigura cele mai bune variante de tratament, chiar si in cazurile in care se credea a nu mai exista nici o solutie medicala.

American Medical Center

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Nasaud nr.68A

Tel: 0743188830

Fax: 021 6372835

E-mail:

Web: www.americanmedicalcenter.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
0:00-0:00
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!