Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Ama Optimex clinica de oftalmologie

Ama Optimex clinica de oftalmologie
Vezi diferența

Prezentare Ama Optimex clinica de oftalmologie

Vezi toata descrierea

Infiintata in 1991, clinica de oftalmologie Ama Optimex este printre primele clinici private de oftalmologie din Romania. Intr-o perioada in care putini se gandeau la o alternativa pentru sistemul public de sanatate, Prof. Amarelia Filip si Dr. Mircea Filip au indraznit sa isi urmeze visul, acela de a fi pionieri in medicina privata si de a dezvolta o institutie moderna, prin introducerea unor tehnici si echipamente medicale de ultima ora pe piata din Romania, totul in folosul cat mai multor oameni. Cu ani in urma, devenind oftalmolog, fiul lor, Dr. Andrei Filip, li s-a alaturat, aducand ceea ce aduce un tanar: entuziasm, idei noi si introducerea permanenta de tehnologie de varf.

Clinica noastra este prima din Romania si una dintre primele trei din Europa Centrala si de Est dotata cu cea mai noua generatie a celui mai precis laser cu femtosecunde VisuMax SMILE Carl Zeiss Meditec încă din 2014. Cu ajutorul acestei tehnologii moderne, ne mandrim prin faptul ca punem la dispozitia pacientilor din Romania cele mai sigure metode de corectie a dioptriilor cu laser: FemtoLasik VisuMax, ReLEx SMILE, PRESBYOND (2019). Odata cu achizitia acestui echipament, în 2014, Clinica Ama Optimex a devenit primul centru de chirurgie refractiva din Romania care ofera solutii complete pentru corectarea tuturor tipurilor de dioptrii, cu ajutorul exclusiv al tehnologiei germane Carl Zeiss Meditec.

In anul 2022, am introdus tot in premiera in Romania ultima generatie de laser cu femtosecunde de la Zeiss, VisuMax 800, impreuna cu SMILE PRO. Noul laser ne permite sa efectuam SMILE, FemtoLasik si PRESBYOND in conditii si mai mari de siguranta si confort. De-a lungul timpului, Ama Optimex a introdus pe piata romaneasca inovatii, echipamente si materiale chirurgicale care la momentul respectiv se gaseau exclusiv in aceasta clinica.

Atat prin prisma profesionalismului, cat si prin aparatura tehnologic avansata, personalul medical reuseste sa raspunda cu succes cerintelor pacientilor, punand accent pe confortul si siguranta acestora.

Cu o vasta experienta si daruire, Conf. Dr. Mircea Filip, fost presedinte al Societatii Romane de Oftalmologie timp de 9 ani, a format o echipa de medici oftalmologi de elita:

  • Dr. Andrei Filip
  • Dr. Carmen Dragne
  • Dr. Miruna Nicolae
  • Dr. Grigorios Triantafyllidis
  • Dr. Raluca Moisescu
  • Dr. Irina Lutic
  • Dr. Radu Malciolu
  • Dr. Cristina Timaru
  • Dr. Cornel Giurgiu Stefan
  • si medic A.T.I Dr. Adina Spataru.

Ama Optimex clinica de oftalmologie

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Toamnei nr. 54

Tel: 0212111622

E-mail:

Web: http://www.amaoptimex.ro

L
7:30-20:30
V
7:30-20:30
M
7:30-20:30
S
Inchis
M
7:30-20:30
D
Inchis
J
7:30-20:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!