Exercitii pentru abdomen

Publicat: 15 August 2008
Autor: SfatulMedicului

Exercitii pentru incepatori


Exercitiile pentru abdomen ajuta la mentinerea unei pozitii corecte a spatelui. Muschii spatelui si abdomenului realizeaza o "centura" de rezistenta, care mentine rectitudinea (pozitia normala, dreapta) coloanei vertebrale. O musculatura slaba determina pozitii vicioase, anchiloze, durere, fatigabilitate si o scadere accentuata a mobilitatii.
Tonifierea musculaturii abdominale nu ajuta doar la mentinerea unei pozitii normale ci ajuta si la scaderea in greutate, previne osteoporoza si creste mobilitatea generala.

Exercitii fizice

Exercitii fizice

Exercitii cu dificultate medie

Dupa ce reusiti sa executati cu usurinta exercitiile pentru incepatori, treceti la urmatorul nivel.

exercitii fizice

exercitii fizice

exercitii fizice

exercitii fizice

Exercitii pentru avansati

Exercitiile pentru avansati au un grad crescut de intensitate fata de cele pentru incepatori/intermediari.
Nu incercati sa va fortati pentru a urma acest program, daca nu va simtiti pregatit.

exercitii fizice

exercitii fizice

exercitii fizice

exercitii fizice


Citeste si despre:

Exercitii pentru impotenta Exercitii pentru sanatatea ochilor Exercitii pentru osteoporoza Dieta pentru abdomen plat Decodifica acum ingredientele produselor de ingrijire a pielii Solutia ta naturala si intensa pentru candidoza! Organismul tau are nevoie de peptide naturale - solutia pentru o slabire sanatoasa si detoxfiere naturala Exercitii pentru o viata sexuala mai buna Exercitii pentru tensiune pelviana Exercitii simple si rapide pentru inlaturarea colaceilor de pe solduri Dureri de spate, insomnii, probleme cu greutatea...si daca acestea sunt cauzate de abdomen? Cele 20 greseli pe care le fac persoanele care abia incep exercitii de fitness