Fasole verde cu carnati

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se curata si se spala fasolea, apoi se fierbe; dupa fierbere, se scuge de apa.
  2. Se curata ceapa si se tine in apa oparita pentru cateva minute.
  3. Se spala salata si se scurge bine. Nu se vor folosi frunzele din exterior ci doar cele galbui din mijlocul salatei.
  4. Se caleste la foc mic ceapa, in unt.
  5. Se adauga carnatii si salata si se condimenteaza cu sare si piper.
  6. Se acopera si se lasa pe foc timp de 15 minute.
  7. Se adauga fasolea vrede. Continutul se mai lasa pe foc timp de 4-5 minute, apoi se serveste cu suc de lamaie.


Tipsuri pentru dieta

Este o reteta saraca in grasimi, care ne permite sa ne bucuram de gustul carnatilor fara a ne face griji pentru silueta.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase Dieta cu pepene verde Plan de detoxifiere pentru 7 zile Meniu de Craciun ideal pentru pacientii dializati! Ghid de cumparare a alimentelor congelate Psoriazisul: alimente permise - alimente interzise Dieta de vara a persoanelor cu diabet 10 recomandari pe care sa le iei in considerare dupa operatia bariatrica Celulita la control! Descopera avantajele si dezavantajele fiecarui tratament anti-celulita! Cum tii dieta daca suferi de gastrita sau ulcer Regim alimentar in boala de reflux gastroesofagian si hernia hiatala Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare Refluxul gastroesofagian: alimente recomandate Excesul de fructe si cresterea in greutate Vitaminele sustin un mod de viata sanatos Dieta paleolitica