Fasole verde cu carnati

Actualizat: 22 Septembrie 2014

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se curata si se spala fasolea, apoi se fierbe; dupa fierbere, se scuge de apa.
  2. Se curata ceapa si se tine in apa oparita pentru cateva minute.
  3. Se spala salata si se scurge bine. Nu se vor folosi frunzele din exterior ci doar cele galbui din mijlocul salatei.
  4. Se caleste la foc mic ceapa, in unt.
  5. Se adauga carnatii si salata si se condimenteaza cu sare si piper.
  6. Se acopera si se lasa pe foc timp de 15 minute.
  7. Se adauga fasolea vrede. Continutul se mai lasa pe foc timp de 4-5 minute, apoi se serveste cu suc de lamaie.


Tipsuri pentru dieta

Este o reteta saraca in grasimi, care ne permite sa ne bucuram de gustul carnatilor fara a ne face griji pentru silueta.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase Dieta cu pepene verde Plan de detoxifiere pentru 7 zile Meniu de Craciun ideal pentru pacientii dializati! Ghid de cumparare a alimentelor congelate Remediul natural impotriva gripei! Melasma – cea mai raspandita afectiune a pielii post sezon cald Imunoterapia este o optiune de tratament? vorbim cu Dr. Dragos Median, medic primar Oncologie despre cancerul reproductiv feminin Psoriazisul: alimente permise - alimente interzise Dieta de vara a persoanelor cu diabet Cum tii dieta daca suferi de gastrita sau ulcer Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare Refluxul gastroesofagian: alimente recomandate