Omleta cu spanac

Publicat: 26 Ianuarie 2009

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se spala si se taie spanacul.
  2. Se bate bine oul si se amesteca cu spanacul.
  3. Se coace la foc mic in unt si se condimenteaza cu sare.
  4. Se prajeste painea.
  5. Se serveste calda.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

10 idei de mic dejun care sfideaza senzatia de foame Cum iti revii dupa masa de Paste Beneficiile pentru sanatate ale spanacului 7 motive pentru care puteti sa consumati mai multe oua Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism Dr. Horia Rosianu, aritmolog: Tulburarile de ritm ventriculare, o complicatie la distanta a infarctului miocardic Solutia ta naturala si intensa pentru candidoza! Riscurile expunerii prelungite la soare si cum alegem crema de protectie potrivita Dieta o2 Alimente si bauturi care pateaza dintii Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Dieta Sonoma 6 nutrienti care nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor