Omleta cu spanac

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se spala si se taie spanacul.
  2. Se bate bine oul si se amesteca cu spanacul.
  3. Se coace la foc mic in unt si se condimenteaza cu sare.
  4. Se prajeste painea.
  5. Se serveste calda.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Fritatta (omleta) cu spanac Omleta cu praz si branza Brie Penne cu spanac Sos de spanac cu iaurt si usturoi Omleta cu spaghete Frittata cu feta si spanac Salata de capsuni cu spanac Conferinta Anuala Swiss Group 2025: Viziune, Strategie si Puterea unei Echipe Unite Cele mai frecvente afectiuni diagnosticate de medicul neurolog Adevarul despre bauturile dietetice carbogazoase Supa crema de spanac cu smantana Gustari cu cel mult 100 de calorii 11 gustari cu continut redus de carbohidrati Gustari cu continut scazut de zahar Tocanita de pui cu fasole si spanac 12 gustari bogate in proteine care inhiba senzatia de foame