Omleta cu spanac

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se spala si se taie spanacul.
  2. Se bate bine oul si se amesteca cu spanacul.
  3. Se coace la foc mic in unt si se condimenteaza cu sare.
  4. Se prajeste painea.
  5. Se serveste calda.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

10 idei de mic dejun care sfideaza senzatia de foame Cum iti revii dupa masa de Paste Beneficiile pentru sanatate ale spanacului 7 motive pentru care puteti sa consumati mai multe oua Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism Dieta o2 Alimente si bauturi care pateaza dintii Ratele de succes FIV – Efectele varstei asupra fertilitatii Conferinta One Health International Student Conference USAMV Bucuresti 2025 – abordari interdisciplinare pentru provocarile globale in materie de mediu si sanatate Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Dieta Sonoma 6 nutrienti care nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor Dieta pentru detoxifierea de primavara Cat inseamna o portie de fructe sau legume? Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Alimente esentiale pentru oase puternice