Servicii medicale de calitate in sistem privat, cu acoperire nationala

Actualizat: 28 Iunie 2023
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Fie ca au nevoie de un consult de rutina, fie ca se confrunta cu o problema de sanatate, numarul celor care aleg serviciile medicale private este in continua crestere. Motivele din spatele acestei decizii sunt numeroase si diverse, dar includ calitatea inalta a serviciilor medicale si profesionalismul medicilor. Piata acestui tip de servicii creste de la an la an, iar, ca pacient, ai la dispozitie mai multe optiuni. Sistemul medical MedLife are ca obiectiv imbunatatirea vietii fiecarui pacient ce trece pragul oricarei unitati din sistemul integrat, de la ambulatoriu la farmacii sau spitale.

Experienta de aproape 3 decenii si gama larga de servicii medicale

In prezent, cand vorbim despre Sistemul Medical MedLife, ne referim de fapt la cel mai mare furnizor de servicii private de sanatate din Romania, avand in spate o experienta de aproape 3 decenii, timp in care s-a dezvoltat constant. Printre punctele sale forte se numara, fara indoiala, calitatea serviciilor medicale pe care le ofera si adresabilitatea acestora.

Fie ca ai nevoie de un simplu control de rutina, analize de laborator, investigatii si servicii de imagistica ori de cele mai moderne tratamente sau proceduri, la MedLife vei avea acces la serviciile necesare. Gama ampla de specialitati pe care furnizorul privat o pune la dispozitia pacientilor sai este foarte larga, incluzand, printre altele, Medicina de familie, Medicina muncii, Medicina generala, Medicina sportiva, Neurologia, Neurochirugia, Neonatologia, Cardiologia (inclusiv interventionala sau pediatrica), Neurochirurgia, Gastroenterologia, Ginecologia, Ortopedia, Pediatria, Psihiatria, Urologia, Stomatologia sau Oncologia, pentru a mentiona doar cateva.

MedLife este, de asemenea, si liderul pietei de abonamente medicale, oferind servicii de preventie si profilaxie atat pentru persoane fizice (adulti si copii), cat si pentru companii.

Excelenti profesionisti si cea mai buna tehnologie

Pentru a putea oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde, ai nevoie de profesionisti pe masura. La MedLife gasesti mereu medici buni, care au tratat cu succes numeroase cazuri dificile, ceea ce demonstreaz expertiza si profesionalismul lor. Pe langa pregatirea si experienta vasta in domeniul medical, ei se mai remarca prin atentia acordata fiecarui pacient, prin empatia cu care il trateaza, prin accentul pus pe comunicarea deschisa cu acesta si prin faptul ca sunt dispusi sa-i acorde timpul si atenia necesare pentru a-l intelege si a-l sustine pe parcursul procesului de diagnosticare si tratament.

Gama larga de specialitati la care ai acces ca pacient MedLife face ca riscul de a nu gasi specialistul potrivit pentru tine sa fie aproape nul. In plus, fiecare caz beneficiaza de o abordare interdisciplinara, in care diferiti specialisti colaboreaza pentru a oferi cele mai bune solutii de tratament, adaptate nevoilor individuale ale fiecarui pacient. Aceasta abordare integrata i coordonata asigura o calitate superioara a serviciilor medicale si un tratament eficient si personalizat.
Important de mentionat este si faptul ca MedLife investeste constant in achizitionarea de echipamente medicale si tehnologii moderne, de ultima generatie, pentru a optimiza procesul de diagnostic si tratament si a oferi pacientilor cele mai bune servicii medicale.

Acoperire nationala

Un alt punct forte este faptul ca, indiferent de zona tarii in care locuiesti, poti avea acces la una dintre sutele de clinici si hyperclinici ale sale. In total, MedLife are peste 700 de locatii proprii si partenere. Pe langa 17 spitale, exista peste 230 de clinici si hyperclinici, 18 centre stomatologice si 4 maternitati. Sistemul Medical MedLife mai include 34 de laboratoare proprii de analize, peste 200 de puncte de recoltare, 23 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med si 170 de unitati partenere.

Gama larga de servicii oferite, experienta si profesionalismul echipei sale medicale si investitiile constante in tehnologie de ultima generatie au convins pana in prezent peste 10 milioane de pacienti sa aleaga MedLife, stiind ca vor beneficia de diagnostice corecte si solutii medicale personalizate. Daca esti in cautarea unui furnizor de servicii medicale la care tu sau familia ta sa puteti apela intotdeauna cu incredere, MedLife este alegerea potrivita!


Citeste si despre:

Excelenta in medicina prin sistemul medical privat Program national de asistenta medicala, psihologica si sociala a consumatorilor de droguri - 2009-2012 Vanzarea cabinetelor medicale Intocmirea, emiterea si utilizarea dovezilor de onorabilitate si moralitate profesionala ale medicilor, medicilor dentisti si ale farmacistilor Norme de prescriere a retetelor medicale Exercitarea profesiei de asistent medical generalist, a profesiei de moasa si a profesiei de asistent medical, precum si organizarea si functionarea Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania Digitalizarea Sistemului Medical din Romania: Pasi spre Viitor Infrastructura medicala multidisciplinara premize pentru CDI in stiintele medicale Cum alegi un medic bun - sfaturi si recomandari Metodologia privind trimiterea copiilor care beneficiaza de o masura de protectie speciala la tratament medical in strainatate Documentele pentru dobandirea calitatii de asigurat respectiv de asigurat fara plata contributiei. Executare silita pentru incasarea sumelor datorate la Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate PROIECT HOTARARE pentru aprobarea Contractului-cadru 2009 Contract cadru 2009 Contract colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010 nr. 2895/2006
Cere sfatul medicului ×