Avantajele Retelei de Policlinici din orasul medical pentru abonati

Actualizat: 05 Iunie 2024
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Avantajele Retelei de Policlinici Enayati Medical City pentru Abonati

Enayati Medical City se mandreste cu o retea de policlinici, situate strategic in zonele Baneasa, Sisesti si Arcul de Triumf. Aceste policlinici nu doar completeaza oferta retelei deschise la care au acces abonatii nostri, ci si imbunatatesc considerabil calitatea si accesibilitatea serviciilor medicale oferite.

De ce Policlinicile Enayati Medical City?

"Cresterea de 60% a portofoliului de abonati corporate aduce, in mod firesc, si o extindere la nivelul retelei de policlinici Enayati Medical City. In Policlinica mama si copilul, din Baneasa, toate serviciile medicale sunt gandite in asa fel incat sa asigure o rezolvare 360° a problemelor medicale cu care se pot confrunta micii pacienti sau mamele lor", Ana Maria Marian (foto), Director Executiv Enayati Medical City.

Policlinicile Enayati Medical City se diferentiaza printr-o serie de factori cheie:

Concierge Medical: Conceptul nostru de Concierge Medical reprezinta evolutia fireasca a abonamentelor medicale, fiind urmatorul pas in dezvoltare. Acesta pune accentul pe o relatie stransa si personalizata intre Concierge Doctor si pacient, asigurand o ghidare personalizata si integrarea serviciilor medicale intr-un mod eficient si coordonat.

• Second Opinion: Oferim acces la medici de renume international, inclusiv Visiting Professors, care ofera consultanta de Second Opinion, garantand cea mai buna solutie medicala posibila pentru pacientii nostri.

• Abordare Multidisciplinara: Echipa noastra de #SuperMedici, formata din specialisti de top, colaboreaza pentru a oferi ingrijire medicala integrata, la standarde internationale.

Policlinica Baneasa – Centrata pe Mama si Copilul

Recent deschisa, Policlinica Baneasa aduce o intregire importanta a gamei de servicii medicale oferite de reteaua Enayati Medical City, cu un focus deosebit pe sanatatea mamei si copilului. Acest centru medical este proiectat pentru a oferi o solutie completa de ingrijire, abordand nevoile medicale de la A la Z. Pentru copii, serviciile includ pediatrie, dermatologie pediatrica, endocrinologie pediatrica, alergologie si nutritie pediatrica. Pentru mame, oferim servicii complexe de urmarire a sarcinii si ingrijire completa postpartum.

Promisiunea Noastra

Promisiunea noastra este sa-ti fim partener de incredere prin servicii medicale integrate si acces la un ecosistem medical unic in Romania, care se aliniaza la standarde internationale. Abordarea noastra se axeaza pe o calatorie medicala eficienta si transparenta, sustinandu-te in fiecare pas, de la primul contact telefonic si pana la interactiunea cu medicul.

Fie ca e vorba de abonamente individuale sau abonamente corporate, serviciile oferite aduc calitatea si grija actului medical inainte de orice altceva, accesul abonatilor fiind imediat si in concordanta cu nevoia medicala.

Policlinicile Enayati Medical City din Baneasa, Sisesti si Arcul de Triumf reprezinta mai mult decat simple centre medicale; ele sunt pilonii unui ecosistem medical unic in Romania, dedicat ingrijirii complete si integrate a pacientilor nostri. Cu o echipa de medici de top, servicii medicale la standarde internationale si un angajament ferm fata de inovatie si calitate, suntem alaturi de tine si familia ta, asa cum trebuie.


Enayati Medical City este un Oras Medical cu suflet, primul ecosistem medical din Romania, bazat pe inovatie, empatie si parteneri medicali de elita. Un complex ce ridica standardele actuale prin integrarea armonioasa a doua spitale, unul operat de Grupul Memorial Healthcare si Enayati Hospital, impreuna cu un centru rezidential premium pentru seniori, Enayati Home, si trei policlinici cu peste 80 de cabinete (Sisesti, Baneasa si Arcul de Triumf). Enayati Medical City se bazeaza pe parteneri medicali de elita pentru a oferi servicii medicale de top. Situat in nordul Bucurestiului pe strada Gh. Ionescu Sisesti nr. 8A, orasul medical este fondat de Dr. Wargha Enayati – fondatorul primei retele medicale private din Romania si al abonamentelor medicale. Pentru detalii si programari: 021.9362.

Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.