Farmacia unde puteti rezerva online medicamentele de pe reteta

Actualizat: 12 Iulie 2021

Contextul din ultima perioada a reprezentat o provocare pentru majoritatea dintre noi, mai ales cand vorbim de accesul pe care il avem la diverse servicii.

Sanatatea a fost si va fi intotdeauna cel mai important aspect din viata noastra, iar in ultimul an, acesta a fost printre cele mai afectate sectoare de activitate. Pentru a oferi oamenilor serviciile necesare, multe companii, inclusiv cele farmaceutice si-au adaptat serviciile oferite la mediul online, tocmai pentru a ajunge in siguranta la fiecare dintre membrii comunitatii.

Printre farmaciile aflate pe piata din Romania, se face remarcata o farmacie online care ofera un nou serviciu ce vine in sprijinul pacientilor sai. Prin intermediul sistemului ingenios oferit de catre pfarma.ro, acestia au posibilitatea de a rezerva online medicamentele aflate pe reteta.

Pentru a evita aglomeratia si deplasarea pana la farmacie, pacientii pot opta de acum pentru noul sistem de rezervare reteta. In acest mod, oamenii raman in siguranta acasa si castiga timpul pe care l-ar fi petrecut in oras.

Totodata, acestia au siguranta ca vor gasi la farmacie toate medicamentele de pe reteta, vor cunoaste disponibilitatea produselor dorite (fara grija ca isi vor intrerupe tratamentul) si vor sti dinainte ce costuri au medicamentele de care au nevoie.

Acest sistem de rezervare online a medicamentelor este rapid si necesita doar cativa pasi simpli de urmat. Utilizatorul trebuie sa acceseze site-ul farmaciei online pfarma.ro, sa intre in formularul de comanda, sa selecteze cea mai apropiata farmacie, sa completeze datele personale, sa bifeze metoda de contact dorita (apel telefonic sau apel video) si sa incarce reteta. De asemenea, utilizatorii interesati pot rezerva reteta si prin trimiterea unui email sau a unui mesaj prin platforma WhatsApp catre una dintre Farmaciile Professional Farmaline.

Dupa efectuarea acestor pasi, farmacia primeste solicitarea, verifica daca medicamentele respective sunt disponibile si notifica pacientul despre situatia lor. Daca medicamentele sunt disponibile, se face calculul retetei si pacientul este contactat de farmacist pentru comunicarea detaliilor legate de eliberarea acestora.

Sub umbrela Professional Farma Line, pfarma.ro este prezenta pe piata farmaceutica inca din anul 2019, fiind o farmacie online autorizata de Ministerul Sanatatii, care are aprobarea oficiala de a comercializa online si de a face livrari catre clientul final produse de tip OTC (Over-The-Counter), adica medicamente eliberate fara reteta.

Aceasta are listate peste 600 de medicamente care se elibereaza fara reteta, iar fiecare produs de tip OTC listat online are anexata o documentatie in conformitate cu legislatia in vigoare.

Cu un laborator propriu, in care sunt preparate retete personalizate de medic pentru fiecare dintre pacienti in parte, specialistii acestei linii farmaceutice au elaborat formule pentru mai multe afectiuni. Pacientii se pot prezenta cu retetele in orice farmacie, iar preparatele de care au nevoie vor fi aduse in maximum 2 zile.

Farmacistii au elaborat formule pentru mai multe afectiuni, iar o parte dintre acestea sunt disponibile pentru a fi comandate online. Din pasiunea pentru munca pe care o depun si din grija pentru oameni, farmacia a fost creata pentru a face o diferenta pe piata, asigurand consumatorilor locali acces facil la tratamentele care le sunt prescrise.

In concluzie, pentru a evita aglomeratia si pentru a castiga timp, serviciul online de rezervare reteta va poate deveni un prieten de nadejde in orice moment si oriunde v-ati afla, fiind asistentul virtual care va ajuta sa obtineti medicamentele de care aveti nevoie.


Citeste si despre:

Ecografia 2D, 3D si 4D. Care sunt diferentele? Pierderea poftei de mancare – cauze si tratament Epicondilita laterala – cotul tenismenului Duplicatia intestinala Transpiratia excesiva poate aparea si iarna! Cum scapi de aceasta problema Excizia chirurgicala a alunitelor Importanta diagnosticarii precoce a bolilor Divortul: Efectele psihologice asupra copiilor Testele de anticorpi anti-SARS-CoV-2 - ce ne spun acestea? Condropatia - afectiunea ce poate aparea la orice varsta