Lasagna cu vinete

Actualizat: 02 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius. Intr-un bol mic, amestecati urda cu parmezanul.
  2. In alt bol separat, amestecati sosul de rosii si maslinele.
  3. Ungeti o tava de copt cu uleiul de masline si asezati un strat cu un sfert din mixul de sos de rosii cu masline, doua straturi de felii de vinete, doua straturi foi de lasagna, un strat cu un sfert din amestecul de branza, un strat cu un sfert din rosia feliata si un strat cu un sfert din ardeiul gras feliat.
  4. Repetati aceste straturi de doua ori si intindeti deasupra sosul de rosii ramas.
  5. Acoperiti tava cu folie si coaceti timp de 30 de minute. Indepartati apoi folia si mai lasati lasagna la copt inca un sfert de ora.

Citeste si despre:

Vinetele, beneficii si retete sanatoase Ai alergie la vinete? La ce alte alimente trebuie sa renunti Boala Raynaud si fenomenul Raynaud Cum sa urmati corect un regim alimentar vegetarian Ce trebuie sa stim despre alimentele organice / bio Minune intr-un bol: salata de fructe Dieta Sonoma Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Aliatii organismului in sezonul rece: antioxidantii Fatetele ceramice Cum va puteti proteja de vremea rece Cat inseamna o portie de fructe sau legume? Un inamic redutabil: Bronhopneumopatia cronica obstructiva Ghid de cumparare a alimentelor congelate Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara