Salata de sfecla cu branza

Publicat: 20 Ianuarie 2009

Informatii nutritionale/portie (100g):

Calorii: 121
Proteine: 5.8 g
Grasimi: 11.9 g
Glucide: 8.5 g


Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se curata sfecla si merele si se taie pai. Se da prin razatoare branza.
  2. Se amesteca sfecla si merele si se adauga smantana. Se amesteca bine.
  3. Se aseaza continutul in farfurie si se presara branza.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Dieta de 4 zile Dieta de slabit in care aveti voie sa mancati alimente care ingrasa Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Mineralele: functii si beneficii Pregatirea din punct de vedere nutritional pentru primele 2 luni de sarcina Melanomul - tumora agresiva care, depistata la timp, poate fi invinsa! Terapii naturale din plante pentru „sanatate curata” Cum sa obtinem silueta dorita natural, repede si realist? Mancatul dezorganizat - inamicul siluetei si al sanatatii 7 salate pe care copiii le vor adora Cum pot duce salatele la ingrasare Cum prepari sanatos sosurile si dressingurile pentru salate Minune intr-un bol: salata de fructe