Salata de sfecla cu branza

Actualizat: 03 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie (100g):

Calorii: 121
Proteine: 5.8 g
Grasimi: 11.9 g
Glucide: 8.5 g


Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se curata sfecla si merele si se taie pai. Se da prin razatoare branza.
  2. Se amesteca sfecla si merele si se adauga smantana. Se amesteca bine.
  3. Se aseaza continutul in farfurie si se presara branza.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Dieta de 4 zile Dieta de slabit in care aveti voie sa mancati alimente care ingrasa Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Mineralele: functii si beneficii Pregatirea din punct de vedere nutritional pentru primele 2 luni de sarcina Mancatul dezorganizat - inamicul siluetei si al sanatatii 7 salate pe care copiii le vor adora Ratele de succes FIV – Efectele varstei asupra fertilitatii Conferinta One Health International Student Conference USAMV Bucuresti 2025 – abordari interdisciplinare pentru provocarile globale in materie de mediu si sanatate Cum pot duce salatele la ingrasare Cum prepari sanatos sosurile si dressingurile pentru salate Minune intr-un bol: salata de fructe 4 motive pentru a servi o salata zilnic Salata verde, beneficii pentru sanatate Sucul de sfecla rosie si hipertensiunea arteriala Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza