Salata de sfecla cu branza
Actualizat: 03 Noiembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Informatii nutritionale/portie (100g):
Calorii: 121
Proteine: 5.8 g
Grasimi: 11.9 g
Glucide: 8.5 g
Ingrediente:
- 75 g sfecla fiarta
- 70 g mere
- 30 g branza fara grasimi
- 30 g smantana
Mod de preparare:
- Se curata sfecla si merele si se taie pai. Se da prin razatoare branza.
- Se amesteca sfecla si merele si se adauga smantana. Se amesteca bine.
- Se aseaza continutul in farfurie si se presara branza.
Va dorim pofta buna!