Churros - gogosi spaniole

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate


Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se incinge uleiul la foc iute.Intre timp se prepara aluatul. Se pune la fiert apa, zaharul brun, untul, zaharul vanilat. Dupa ce a dat in clocot amestecul de ia de pe foc.
  2. Se adauga faina amestecand incontinuu. Apoi se adauga ouale pe rand.
  3. Se amesteca in continuare pana se incorporeaza bine totul.
  4. Dupa ce s-a racit aluatul se pun fasii lungi de 3-5 cm in uleiul incins, aproximativ 15-20 de minute (pana isi schimba culoarea in maro-auriu).
  5. Se prajesc pe ambele parti. Apoi se scot pe un servet de hartie pentru a se absorbi grasimea.
  6. Se pudreaza cu zahar vanilat.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Dieta adecvata la copii poate preveni astmul sau alergiile Toxiinfectia alimentara, o boala frecventa vara Cele mai bune alimente pentru micul-dejun Refluxul gastroesofagian: alimente recomandate Gripa porcina ucide mai putin decat o gripa obisnuita. Dar isterizeaza mai mult. Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului 6 motive pentru a consuma lactate Laserele medicale care trateaza multe dintre afectiunile dermatologice si estetice vara! Importanta enzimelor digestive pentru sanatate BABY EXPO, Editia 34 de Primavara isi deschide portile Adevaruri despre poftele alimentare 4 obiceiuri bune, 4 rele pentru sanatatea dumneavoastra Poftele din sarcina - de la normal la patologic Atentie la grasimile hidrogenate! Slabeste sanatos, echilibrat si usor! Semnificatia informatiilor de pe etichetele alimentelor