Churros - gogosi spaniole

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate


Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se incinge uleiul la foc iute.Intre timp se prepara aluatul. Se pune la fiert apa, zaharul brun, untul, zaharul vanilat. Dupa ce a dat in clocot amestecul de ia de pe foc.
  2. Se adauga faina amestecand incontinuu. Apoi se adauga ouale pe rand.
  3. Se amesteca in continuare pana se incorporeaza bine totul.
  4. Dupa ce s-a racit aluatul se pun fasii lungi de 3-5 cm in uleiul incins, aproximativ 15-20 de minute (pana isi schimba culoarea in maro-auriu).
  5. Se prajesc pe ambele parti. Apoi se scot pe un servet de hartie pentru a se absorbi grasimea.
  6. Se pudreaza cu zahar vanilat.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Gogosi coapte cu scortisoara 7 moduri simple sa mancati mai putin zahar 8 secrete uimitoare despre zahar Dieta fara zahar Adevarul despre zahar Alimente surprinzator de bogate in zahar Adevarul despre dependenta de zahar Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Gustari cu continut scazut de zahar 7 beneficii garantate ale renuntarii la zahar Alternative sanatoase la zahar Ovazul, beneficii si retete sanatoase 3 moduri originale de a folosi ouale in retete sanatoase 4 retete de desert sanatoase si apetisante 5 retete rapide si sanatoase pentru sarbatori