Infacol – pentru linistea puiului tau

Actualizat: 18 Iulie 2012
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Colicile abdominale ale sugarilor apar, de regula, in prima luna de viata si sunt definite ca episoade de plans puternic, insotite de o stare de agitatie intensa a bebelusului sanatos, fara a exista un motiv evident pentru aceste simptome.

Colicile abdominale debuteaza brusc, bebelusul plange mult, chiar si cateva ore, este nelinistit, isi misca mainile si picioarele, se poate inrosi sau invineti la fata. Durerea asociata colicilor poate fi cauzata de acumularea unor mici bule de gaze captive in abdomenul bebelusului, care poate aparea ca urmare a inghitirii excesive de aer in timpul alaptarii sau a imaturitatii fiziologice a tractului gastrointestinal.

Infacol ajuta la eliberarea gazelor si calmeaza eficient colicile abdominale. Administrat bebelusului inaintea fiecarei mese, Infacol diminueaza balonarea si tensiunea in burtica si amelioreaza durerea.

Ingredientul activ din produsul Infacol este simeticona, un antiflatulent care favorizeaza contopirea micilor bule de gaze captive si formarea unor bule mai mari, pe care bebelusul le poate elimina mai usor.

Sigur pentru bebelusi, Infacol nu contine zahar, alcool sau coloranti si se poate administra inca de la nastere. Mamicile se vor bucura sa afle ca Infacol nu necesita preparare prealabila si este foarte simplu de administrat, pipeta cu care este prevazut ambalajul permite dozarea exacta a produsului.

Infacol este un dispozitiv medical. Cititi cu atentie prospectul.

Disponibil in farmacii, 50 ml.


Citeste si despre:

Cum abordezi problema greutatii puiului tau Sarcina - Luna a II-a Cand trebuie operati nodulii? Sfaturi pentru ca bebelusul sa doarma linistit! Sfaturi pentru un somn odihnitor 5 trucuri simple pentru a scapa de astenia de toamna Ajuta-ti copilul sa scape de furie Echipa de medici specialisti – Secretul unui zambet sanatos si de durata la Clinica Dr. Lupu Implanturi dentare: Sfaturi de la Dr. Buza pentru prevenirea pierderii osoase dupa extractia dentara Cand si de ce se face ecografia de sold la bebelusi? Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Declansarea nasterii naturale: eficienta sau nu? Durerea in cancer Stimulatoarele cardiace si defibrilatoarele salveaza vieti in moduri diferite 5 semne ca este vorba de colici Dr. Veronica Crisan, medic pediatru: Care este motivul pentru care bebelusii au colici?