Coronavirus Update

ALOE VERA EXTRA 500

ALOE VERA EXTRA 500

Detalii produs

Categoria: Cosmetice si produse de curatat
Firma: EURO NET


Cod: 001
Pret pentru membri Euronet *: 13.44 EUR
Pret cu amanuntul **: 17.47 EUR

Descriere:
ALOE VERA EXTRA, suc 500 ml
Supliment alimentar , 99,55% suc cu pulpa de Aloe barbadensis Miller ( Aloe vera ), provenit din culturi biologice certificate, fara adaos de apa , NEPASTEURIZAT ( maxima conservare a celor peste 150 de componente active )
De-a lungul timpului s-au facut cercetari asupra extractului de Aloe vera si s-a dovedit ca are proprietati benefice asupra organismului.
Astfel , utilizarea zilnica si constanta a sucului de Aloe vera mentine SANATATEA TUBULUI DIGESTIV, datorita prezentei in compozitia sa a antrachinonilor, a enzimelor digestive ,a mucilagiilor, a vitaminelor si a hormonilor vegetali . In studiul efectuat de Universitatea din Pavia, Italia ,se arata EFECTUL ANTITUMORAL al compusilor antrachinonici ( aloemodina , acemanan ) prezenti in sucul de aloe.
PROPRIETATILE ANTI-IMBATRANIRE a pielii si celulelor este demonstrat prin prezenta in compozitie a Manganului si Seleniului.
Vitaminele si mineralele din sucul de aloe, in stare pura , stimuleaza IRIGAREA SANGUINA si ajuta la ELIMINAREA TOXINELOR din organism .
Prin continutul crescut de enzime ( mai ales Bradichinaza ) si o antrachinonilor gelul de aloe are PROPRIETATI ANTIBIOTICE.
Alti trei compusi ai plantei de aloe , si anume ,acidul cinamic ,izobarbaloina si acidul salicilic ,AU ROL ANTIINFLAMATOR si ANALGEZIC ,observandu-se actiunea calmanta si de reducere a inflamatiilor .
Cercetarile au evidentiat si actiunea ANTIOXIDANTA ,ANTIVIRALA ,RADIOPROTECTOARE ,ANTIMICOTICA , IMUNOMODULANTA a gelului de aloe, prin componetele naturale , specifice , dintre care enumeram vitaminele si enzimele ,aloina , saponinele ,aminoacizii ,mucopolizaharidele, etc.
Alegeti un produs de calitate din ALOE dupa criteriile:
-suc dens si bogat in pulpa
-gust caracteristic si intens
-NEPASTEURIZAT
-absenta apei adaugate
-nefiltrat prin CarbonNr. vizualizari: 1643
19 Aprilie 2021