Shiitake&Maitake SE

Prospect

Publicat: 14 Octombrie 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021
Efecte

Shiitake si Maitake sunt doua ciuperci folosite de mii de ani in China si Japonia pentru proprietatile lor medicinale exceptionale, confirmate de cercetarile stiintifice din ultimele decenii.

- imunostimulator puternic
- antitumoral exceptional: protejeaza celulele sanatoase, previne metastazele, stimuleaza productia de interferon, creste activitatea macrofagelor, celulelor NK (ucigase native), creste activitatea factorului de necroza tumorala care induce apoptoza celulelor tumorale, stimuleaza activitatea interleukinelor Il2 si IL12 care inhiba cresterea tumorilor si accelereaza maturizarea limfocitelor T
- reduce leziunile in degenerescenta maculara umeda
- reduce efectele toxice in radioterapie si chimioterapie (caderea parului, voma, leucopenia, anemia)
- adaptogen (stimuleaza selectiv functiile organismului ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic, imunitar)
- hepatoprotector (detoxifica, stimuleaza productia endogena de interferon, regleaza nivelul transaminazelor)
- complementar in tratamentul diabetului si sindromului X-metabolic (creste sensibilitatea receptorilor celulari de insulina, sustine functia insulino-secretorie a pancreasului, accelereaza metabolizarea si excretia colesterolului exogen (din alimentatie), scade nivelul trigliceridelor si al tensiunii arteriale)
- antiviral (virusul Epstein-Barr, hepatic B, C, herpetic, Human Papilloma, HIV, sindrom Kaposi, etc.), antibacterian si antifungic
- antioxidant, antiinflamator

Alte ingrediente
Gelatina (capsule), magneziu stearat, mei
Mod de administrare
1 capsula de 1 - 2 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate


Citeste si despre:

Ciupercile medicinale Cele mai bune surse vitamina D Piramida alimentatiei Dieta si alte sfaturi naturiste de primavara De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. Complexul vitaminic B - rol si alimentatie Cele mai sanatoase fructe si legume de toamna Topul alimentelor cu rol antiinflamator Beneficiile consumului de ciuperci pentru organism Alternative sanatoase la proteinele din carne