CREACON INSTANT PROTEIN, pulbere

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Ce este Creacon Instant Protein si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Creacon este un supliment alimentar constituit dintr-un amestec de proteine complexe (toti aminoacizii esentiali), glucide, lipide, minerale si vitamine hidro- si liposolubile, componente care participa la constituirea elementelor structurale ale organismului si la desfasurarea normala a proceselor metabolice.

La persoane sanatoase cu un necesar nutritional crescut: copiii si adolescentii in perioadele de crestere accelerata; gravide; femei care alapteaza; sportivi; oameni care depun efort fizic intens; in caz de suprasolicitare intelectuala; varstnici.
De asemenea, Creacon este recomandat si bolnavilor:
Pacientii care sufera de boli infectioase severe: TBC, SIDA sau altele (neoplasm); pacienti aflati in convalescenta dupa boli grave sau dupa interventii chirurgicale importante; copii suferind de malnutritie, distrofii.
De asemenea, persoanele care urmeaza un regim alimentar restrictiv in vederea scaderii ponderale (cura de slabire), necesita reechilibrarea dietei prin supliment de vitamine si minerale.
Creacon constituie pentru toate aceste categorii de persoane un supliment alimentar contribuind la reechilibrarea organismului prin completarea alimentatiei cu elemente esentiale si a caror carenta ar produce tulburari severe.

Mod de administrare

Creacon se utilizeaza in doze de 1 2 plicuri, administrate de 1 3 ori pe zi, in functie de varsta pacientului si de necesitatile sale nutritionale. Continutul unui plic se dizolva in 100 ml lapte, suc de fructe sau apa calda, obtinand o bautura cu aroma de vanilie, tonifianta si deosebit de usor de administrat la toate varstele.

Informatii suplimentare

Compozitie

Creacon se prezinta sub forma de plicuri continand 15 g pulbere cu urmatoarea compozitie: Proteine: (Nx6,38) 50,4%; carbohidrati 31,4 %; grasimi 5,1%; calorii 60,3; sodiu 30 mg; potasiu 116 mg; calciu 160 mg; magneziu 15 mg; fosfati 132 mg; fier 2,5 mg; cupru 0,25 mg; iod 0,25 mg; mangan 0,35 mg; zinc 0,12 mg;vitamina A 1 250 UI; vitamina B1 1,30 mg; vitamina B2 1,30 mg; vitamina B6 0,13 mg; vitamina B12 0,50 mg; acid folic 10,0 mg; calciu pantotenat 1,30 mg; niacinamida 3,75 mg; vitamina C 15,0 mg; vitamina D 125 UI; biotina 5 mg; coline bitartrate 10,0 mg; inozitol 12,5 mg.

Citeste si despre:

Tofu, o sursa importanta de proteine, fier si vitamina B Legume bogate in proteine Proteinele in dieta vegana Alergia la proteinele din ou Boli cauzate de deficitul de proteine Cum poti profita de ultima tehnologie in materie de analize medicale Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Cum puteti pierde in greutate cu ajutorul dietei cu un continut ridicat de proteine Intoleranta la proteinele laptelui de vaca Regimul puterea proteinelor Topul celor mai bune surse alimentare de proteine Proteinele: tipuri, alimentatie si cantitatea necesara
Cere sfatul medicului ×