????????????/

Tumori cerebrale

Postata de krisha cu 11 ani in urma.

am niste dureri continue intense in zona din spate a capului si imi pulseaza venele foarte tare . poate fi o tumoare ? am avut trombocitopenie dar acum sunt stabila.

Adauga raspuns

Raspunsuri (2)

Adrienne

acum 11 ani

Cred ca ar fi bine sa faci un control la cardiologie,ar putea fi o problema de circulatie sanguina. In trombocitopenie se pot forma trombi[cheaguri] mici oriunde in organism si pot creste riscul aparitiei simptomelor de accident vascular.

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Elena

acum 11 ani

Eu stiu ca in trombocitopenie nr trombocitelor este mai mic si nu exista pericolul formarii trombilor, a cheagurilor. Acest risc exista in trombocitoza unde nr trombocitelor este mai mare decat normal. Trombocitopenie se numeste in limbaj pop**ar sange subtiat si exista riscul ca sangele sa nu se coaguleze si in cazul ranilor involuntare, al fracturilor deschise sa provoace hemoragii , iar trombocitoza inseamna sange ingrosat, adica total opusul trombocitopeniei.

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Tumorile cerebrale la adulti: tratament - informatii pentru pacient Simptome ale tumorilor cerebrale ce nu trebuie ignorate Tumori cerebrale la copii Tumorile cerebrale - Generalitati Tumorile spinale

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×