???

Infarct

Postata de pykiys cu 11 ani in urma.

buna ziua.ma numesc andreea si am 16 ani si vasi ruga sa ma ajutati cu un raspuns de vreo 4-5 saptamani am niste junghiuri in partea stanga, a inimii.unele rare dar foarte insuportabile dar imi da si junghiuri mai dese ele fiind mai suportabile.vreau sa va spun si ca obosesc foarte repede si simt cum imi bate inima(dar doar cand obosesc)Va rog sa ma ajutati,despre ce poate fi vorba???

Adauga raspuns

Raspunsuri (2)

Medic SfatulMedicului

acum 11 ani

Foarte putin probabil ca aceste "junghiuri"sa provina de a inima.
Iti recomand sa consulti un medic care sa te examineze si eventual sa faci o radiografie pulmonara si EKG. De asemenea, poti efectua un TSH pentru a exclude a afectiune tiroidiana.
Este probabil vorba de o nevralgie intercostala pentru care iti recomand sa iei un antiinflamator ( ex ibuprofen) si paracetamol vreo cateva zile.

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Dr. Badea Gabriela

acum 11 ani

Poate fi vorba de un junghi intercostal / hipocalcemie. Un antiinflamator + protectie gastrica si supliment mineral (Calciu, magneziu, potasiu) pot fi ajutatoare. Cred deasemenea ca un tratament online este nepotrivit. Exista intrebari suplimentare, examenul clinic, EKG care ofera date in plus . Altfel, ramanem la nivel de strada...

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Viata normala dupa infarct Metode simple de a preveni un infarct Primul ajutor in caz de atac de cord sau infarct miocardic Infarctul miocardic si angina instabila Angioplastia in tratarea infarctului miocardic si a anginei pectorale instabile

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×