...

Durere gat

Postata de fox cu 15 ani in urma.

Nu stiu c boala are tatal meu, se pare ca nici medicii pe care i-a consultat nu stiu, dar simptomele le por descrie, are vocea schimbata, abia il mai aud, a slabit foarte mult, are probleme cand inghite, i se umfla limba, la baza, tuseste, are dureri in gat, scuipa si saracul tot asteapta de vre-un an sa-i zica cineva cu certitudine c are, dar se pare ca nimeni nu stie, va rog, dc cineva cunoaste un medic, sa mearga la o consulta, sa vada c are.. sa stiu si eu c are.. sunt departe de el si ma doare si mai mult, ma simt neputincioasa. Va salut. C..

Adauga raspuns

Raspunsuri (13)

carmen658

acum 15 ani

Buna,
Ar trebui sa mearga la un iridolog, il va consulta si ii va spune pe loc ce are. Cabinetul este in Pantelimon. Nu stiu daca mai are acest numar de telefon - 0745.52.88.55 - se numeste Musp***a Ovidiu. Multa sanatate

Raspunde
 
0
 
Advertisement
fox

acum 15 ani

Multumesc foarte mult, apreciez sfatul si.. sa vedem dc se poate rezolva.

Raspunde
 
0
 
carmen658

acum 15 ani

Iti spun din propria experienta - si eu am patit cu sotul meu un caz asemanator - doctorii au zis ca analizele sunt bune si el de fapt se simtea din ce in ce mai rau. Asa ca nu mai sta pe ganduri. Incearca si multa sanatate

Raspunde
 
0
 
fox

acum 15 ani

Am incercat sa aflu mai multe despre doctorul acesta, pe internet si unele persoane spuneau ca nr de telefonu nu mai este cel pe care mi l-ai dat.. poate cunosti o adresa..as vrea sa-l trimit pe tata cat mai repede, te rog, respunde-mi
c...

Raspunde
 
0
 
monica391

acum 15 ani

p***ai!Pierdeti timpul cu cititorii in stele.Se fac analize de sange,CT,BIOPSII si exm histopatologice!

Raspunde
 
0
 
fox

acum 15 ani

ok, membru...si o recomandare ceva? c medic ar trebui sa consulte tata? dc ai vre-un nume, o adresa, ceva.. ca medicii care l-au consultat pana acum nu i-au dat nici un rsp clar. Mersi frumos.
c...

Raspunde
 
0
 
teodoraa

acum 15 ani

Tatal tau trebuie vazut de un medic ORL. Din cate descrii problema pare a fi de natura laringiana (neoplasm laringian). NU trebuie amanat consultul!

Raspunde
 
0
 
kapydan

acum 15 ani

Un numar fix de la cabinetul dr.Musp***a. 021 2555616. Nu am fost eu, o prietena mi l-a recomandat insa. Am sunat azi si mi s-a comunicat ca programarile se fac in octombrie pt 2010. Eu zic insa sa insistati.

Raspunde
 
0
 
fox

acum 15 ani

Multzumesc frumos, a fost pana la urma, l-a consultat, are cancer la glanda tiroida si medicii nu vor sa-l opereze, nu stiu din c cauza, iar tata crede si el in minuni..eh.. poate se rezolva problema, orucum doar operatia este singurul remediu. Va multzumes inca o data.
c...

Raspunde
 
0
 
annah

acum 14 ani

Numerele de telefon pe care le-ati lasat nu sunt bune. Cel de fix este inexistent, iar pe mobil nu raspunde nimeni. Va rog sa ma ajutati si pe mine. Mama mea este bolnava si vreau si eu un contact al dotorului Musp***a. Va multumesc anticipat.

Raspunde
 
0
 
Lilica

acum 13 ani

buna ziua!..as dori si eu adresa Dr Musp***a Ovidiu dar in judetul Braila...pentru programare.As dori si un nr de tel fix sau mobil! Va multumesc!!

Raspunde
 
0
 
Lilica

acum 13 ani

VREAU URGENT RASPUNS VA ROG DIN SUFLET!!:((

Raspunde
 
0
 
nicevo

acum 13 ani

dr. musp***a este cool merita sa astepti consultatia chiar si un an rezolvi dr. musp***a =0212555616

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Proceduri comune pentru durerile din artrita gatului Medicamentele pentru dureri eliberate fara prescriptie medicala si riscul pe care acestea le implica Anotimpul rece si durerile Afla semnificatiile durerilor de dinti Cand semnifica durerea de cap o urgenta medicala?

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua