Relaxare

Metoda vizand obtinerea unei destinderi prin controlul constient al tonusului fizic si mintal cu scopul de a calma tensiunile interne si de a consolida echilibrul mintal al subiectului.
Relaxarea face apel fie la tehnicile derivate din hipnoza si din sugestie, fie in invatarea destinderii musculare apropiata de yoga. Ea permite, utilizand interactiile fizicului si psihicului, sa se atinga o situatie de bunastare si plenitudine. Medicina a recurs din ce in ce mai mult la aceasta metoda. anxietatea, fobiile, nevrozele, stresul, durerile, tulburarile psihosomatice, sarcina, pregatirea sportiva au devenit astazi tot atatea indicatii ale relaxarii.

Citeste si despre:

Relaxarea si importanta invatarii ei Ghid de relaxare Exercitii de relaxare pentru gravide 10 tehnici de relaxare care actioneaza rapid impotriva stresului Metode pentru imbunatatirea relatiilor sexuale - alimentatie sanatoasa, exercitii fizice, relaxare si somn suficient Cum sa va relaxati fizic si emotional Relaxarea musculara progresiva Stresul nu iti da pace? Iata 17 moduri prin care sa te relaxezi in doar 5 minute! Tehnici de relaxare prin automasaj Alimentatia sanatoasa, sportul si relaxarea imbunatatesc viata sexuala!