Adenom Pleomorf

Tumori cerebrale

Postata de lukyan cu 8 ani in urma.

Bunaziua! Numele meu este Lucian am 43 de ani, si cred ca am o tumoare benigna pe glanda parotida stanga.(adenom pleomorf).Cred acest lucru deoarece a aparut acum 4 ani si a continuat sa creasca in acest timp, pana la 2 cm.Am facut RMN si mi s-a spus acelasi lucru.Am o mare rugaminte daca stie cineva un tratament naturist sau o dieta pentru aceasta boala.Sau care este cea mai buna clinica din europa sau din lume pentru aceasta operatie.,deoarece am inteles ca este o operatie complicata.Riscurile fiind:paralizie faciala,recidiva (in malign).mentionez ca este sub forma unui nodul de densitate tare si mobil.
astept un raspuns urgent. multumesc anticipat

Adauga raspuns

Raspunsuri (7)

gabriela

acum 8 ani

buna,lucian. eu abia am fost operata,de aceeasi tumora ca si a ta.M-am operat in ROMANIA,mai bine zis in Iasi.Am 2 saptamani de la operatie si totul e ok.Tumora mea a avut aprox 4-5 cm.Daca mai vrei si alte informatii,cu mare drag.

Raspunde
 
0
 
lukyan

acum 8 ani

imi poti da numarul de telefon pt mai multe detalii,multumesc frumos

Raspunde
 
0
 
lukyan

acum 8 ani

imi poti da numarul de telefon pt mai multe detalii,multumesc frumos

Raspunde
 
0
 
lukyan

acum 8 ani

daca nu puteti sa-mi dati nr. de tel. dati-mi va rog adresa de email.vreau sa va intreb ce simptome ati avut inainte de operatie si dupa multumesc

Raspunde
 
0
 
gabriela

acum 8 ani

adresa mea: [email protected]

Raspunde
 
0
 
ionut

acum 8 ani

Am fost operat tot la Iasi Spitalul Sf Spiridon de tumora glanda parotida dreapta de dimensiune 2,8/1,7 in martie 2014 fara afectare de nerv facial sunt deja la serviciu si foarte ok. Daca te pot ajuta [email protected] e adresa mea de mail.

Raspunde
 
0
 
virgos9ro

acum 6 ani

Buna Lucian, sunt in aceeasi situatie ca tine si as vrea sa stiu tu ce ai facut?(am 44 ani am o tumoare benigna pe glanda parotida dreapta adenom pleomorf) care a aparut cam acum 10 ani dar de vreo 2 ani a inceput sa creasca acum 3 luni avea 1,6/1,6 cm. Multumesc, Virgil

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua