toxiinfectie alimentara?

Toxiinfectii alimentare

Postata de ade_adelina cu 12 ani in urma.

Buna ziua,
Acum 11 zile, in 26 octombrie cred ca am facut toxiinfectie alimentara.Din 26 in 29 tot ce mancam varsam.Numai ceaiul de menta il puteam bea si foarte putin.In 29 seara am reusit sa mananc doua banane si cativa biscuiti.Doua zile mi-a mers burta iar pe urma am fost constipata.Am facut si febra dar nu mare.
De atunci nu am mai mancat absolut nimic prajit sau gras.In acele 4 zile am slabit 2kg.
Problema e ca si acum,dupa 11 zile am stari de greata,azi dimineata am varsat,nu mai suport unele alimente,am temperatura tot 37.5 - 38 si sunt tot obosita.
Ce ar putea fi?Ce pot face?E nasol sa mananc ceva si pe urma sa tot simt greata, mi-e si groaza sa mananc.

Adauga raspuns

Raspunsuri (1)

Dr. Cristian Irina

acum 12 ani

mergeti sa va consulte medicul curant, ar fi necesar de depistat sursa febrei si varsaturilor. incercati sa consumati mai multe lichide (calde si nu fierbinti, supe, ceaiuri), fara acrituri,, fara condimente, tratament antivomitiv (impotriva senzatiei de greata . varsaturilor), antiemetic (impotriva febrei)

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

De ce apar si cum previi toxiinfectiile alimentare Preveniti intoxicatiile alimentare Simptomele intoxicatiilor alimentare Cum sa consumati in siguranta alimentele pe timp de vara Alimentele pe care expertii NU le-ar manca niciodata

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua