Postata de Maria10177423 cu 14 ani in urma.
Intrucat GLUTATIONUL se gaseste in cantitati apreciabile in organele interne ; rinichi, solina, pancreas, cornee, este recomandat sa consumam aceste organe cat mai des
si de la ce animale ar fi mai indicat avine , cabaline, porcine, etc.
Multumesc pentru raspuns
george
acum 14 ani
Glutationul este un tripeptid compus din cisteina, glicina si acid glutamic. Glutamil-cisteina din
alimente creste mai mult glutationul decat cisteina singura. Proteinele din zer precum
beta-lactoglobulina, albumina, lactoferina sunt foarte bogate in glutamil-cisteina.Corpul uman nu poate stoca aminoacizi, acesta fiind unul din motivele pentru care este necesara alimentarea cu proteina completa (continand toti aminoacizii). Nivelul proteic necesar poate fi atins mai usor folosind o proteina de calitate mare ( zer ) decat una de calitate mai mica ( carne, cereale ).Proteina din zer, creste deci nivelul de glutation.
Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare
sau adauga o intrebare noua
Adauga o intrebare noua