atac de panica

Stresul si sindromul de oboseala cronica

Postata de kevinvip cu 12 ani in urma.

salut!......problema la mine este'' ca am tras cocaina si la scurt timp am facut tahicardie,m-am speriat fff rauu am crezut ca mor...am simtit palpitatii puternice la inima ,am crezut ca-mi zboara din piept ....fff urata senzatie am trait ...m-am dus repede la spital fiind 2 noaptea credeam ca mor aveam tot corpul in calduri, ameteli puternice .....am ajuns la spital mia facut o injectie si in max 1 h mi-am revenit treptat.... vreau sa-mi raspundeti si mie de ce sa comportat,corpul meu asa? repet am luat cocaina dar foarte putzina ...binenteles nu o sa mai repet!!!!!!! ...poate fii atac de panica? lipsa de calciu mahneziu...? nu stiu ...astept un raspuns.MULTUMESC!!!!!!!!!

Adauga raspuns

Raspunsuri (3)

Psih. Roxana Olaru

acum 12 ani

Buna ziua,

Reactia pe care ati avut-o a fost de la cocaina. Nu conteaza doza uneori. Este reactia corpului la efectele de otravire ale drogului. Cocaina este un drog ce energizeaza, ac***a ca efect si tahicardia crescuta.

Va recomand sa faceti psihoterapie pentru ca simptomele pe care le-ati avut sunt importante, ci mai degraba nevoia de a consuma droguri care indica prezenta unor probleme psihologice grave. Netratate aceste probleme si recurgerea la consumul de droguri, in foarte scurt timp veti ajunge sa nu va mai puteti trai viata sanatos, echilibrat si frumos.

Raspunde
 
0
 
Liviu

acum 12 ani

kevinvip a scris: "...poate fii atac de panica?..."
____________________________

- Da. In mod evident atacul de panică a survenit în contextul tulburărilor în legătură cu o substanţă.

Raspunde
 
0
 
Liviu

acum 12 ani

- Traind un conflict emotional sau un eveniment exterior stresant, persoana care trece printr-o situatie generatoare de angoasa reactioneaza printr-O ATITUDINE DE FUGA (pasiva) atunci cand recurge la consumul de substante, in locul reflectiei sau al trairii afectelor.
_______________________________

- Dimpotriva, O ATITUDINE ASERTIVA (constructiva) ne permite sa ne afirmam fara ocolisuri sentimentele si gandurile, intr-un mod care nu este nici agresiv, nici manip**ator. Aceasta "afirmare de sine prin exprimarea sentimentelor" se poate invata (este practicata indeosebi in terapiile comportamentale)

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Sindromul de oboseala cronica Sindromul de oboseala cronica – rolul sistemului imunitar Impactul emotional al Sindromului de oboseala cronica 10 alimente indicate in prevenirea stresului! Oboseala

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua