mi.e frica..

Psihologie si psihoterapie

Postata de eu199231 cu 8 ani in urma.

buna! de vreo 2 ani cam asa am o frica in mine pt cei dragi mie.. cel pt care mi e frica cel mai mult este fratele meu mai mare. este navigator de vreo 10 ani si de fiecare data cand pleaca in voiaj adica vreo 6-8 luni am o frica ca va pati ceva. isi va pierde ceva(deget. mana. picior) in general ca va pati ceva si chestia asta ma innebuneste stau in fiecare zi cu frica in mine ca el va pati ceva si as vrea sa scap de asta..nu mi e frica ca voi pati eu ceva ci mi e frica pt cei din juru meu..si acum am si ticuri care ma afecteaza foarte rau. multumesc!!!!!!!!

Adauga raspuns

Raspunsuri (4)

buna

acum 8 ani

buna, mergi la o farmacie care mixeaza remedii florale Bach.

Si lasa-ti mixata combinatia de remedii Bach Mimulus, Red chestnut, White chestnut.
Din mixajul asta iei de 2 ori pe zi timp de 7-10 zile cate 1 picatura direct pe limba sau pusa in apa 1-2 picaturi si baut cate o gura de 2 ori pe zi.
Daca citesti in internet despre aceste remedii o sa intelegi de ce ti se potrivesc.

Raspunde
 
1
 
Advertisement
eu199231

acum 8 ani

multumesc pt sfat. chiar o sa ma duc sa mi iau. dar am vazut ca sunt mai multe remedii din plantele bach. crezi ca ar fi mai bine sa vb mai intai cu un specialist? pt ca mai am si altele....regrete,nesiguranta,dezinteres fata de prezent..timiditate,frica..

Raspunde
 
0
 
Psih. Marina- Lucica Balea

acum 8 ani

Buna.
Frica este o creatie a mintii noastre.Uneori este justificata si ne ajuta sa evitam pericolele, alteori gandurile disfunctionale care apar creaza aceasta stare.Este important sa vedeti care sunt acestea, in ce conditii apar. Aveti nevoie de sprijinul unui psihoterapeut care sa va fie alaturi in acest proces.Din pacate singura nu putet sa va vindecati.Sfaturile nu sunt utile, solutia este doar a dv
Va astept cu drag.
Psih.Marina Lucica Balea

Raspunde
 
0
 
Psihoterapeut Gabriel Pîrvan

acum 8 ani

Buna ziua,

Eu 199231, uneori timiditatea, ingrijorarile excesive sauanxietatea sunt produse de felul in care gandim, de ideile si convingerile noastre disfunctionale , de care, de multe ori, nu suntem constienti. In asemenea situatii, pastilele, ceaiurile etc, nu modifca stilul de gandire si convingerile noastre eronate . Prin urmare, nu actioneaza asupra cauzelor ci, cel mult asupra efectelor. De aceea este posibil sa te simti un pic mai bine cand ei ceaiuri sau pastille, dar, cum reduci doza sau renunti la ele , starile de anxietate sa reapara cu si mai multa intensitate .
Stilul de gandire si convingerile disfunctionale pot fi modificate cu ajutorul psihologului in cadrul sedintelor de psihoterapie. Acestea se pot tine si online, efectele fiind la fel de bune:
http://www.psihoutil.ro/bine-ati-venit/psihoterapia-online-a-anxietatii/

Sper ca aceste informatii sa iti fie utile!
Cu bine,

Psihoterapeut Gabriel Pirvan
Telefon: 0764.443.184
E-mail: [email protected]
Website: www.psihoutil.ro

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Cum pot gasi un psihoterapeut bun? Psihoterapeut Lavinia Stoian ne vorbeste despre cum iti revii dupa decesul unei persoane dragi De ce romanii nu cer ajutor de la psiholog? Program national de asistenta medicala, psihologica si sociala a consumatorilor de droguri - 2009-2012 Exercitarea profesiei de psiholog cu drept de libera practica

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×