Leucemia - generalitati

Leucemie Leucemie limfocitara acuta Leucemie paroasa

Postata de comentarii utilizatori cu 16 ani in urma.

prietenul meu sufera de leucemie..si as vrea sa stiu care sunt simptomele si daca se poate agrava..si daca este contagioasa..mi ar fi de mare ajutor daca mi ati raspunde..va rog frumos.

Adauga raspuns

Raspunsuri (6)

robert9100192

acum 16 ani

SIgur nu este contagioasa .dar prietenul d-voastra ar trebui sa-si urmareasca perioduc evolutia bolii care ar putea recidiva .nu are simptome foarte concludente ;trebuie sasi faca periodic analizele Multa sanatate

Raspunde
 
0
 
comentarii utilizatori

acum 16 ani

prietenei mele ii cade parul extrem de rau, de cca. o luna. ea zice ca e din cauza unei vopsele, insa n`as prea crede. astazi m`a sunat plangand, doar ce a iesit de la coafor, si am inteles printre suspine ca a ramas cu goluri in cap si nu stie ce sa faca. prietenii mi`au spus ca si caderea parului poate fi o simptoma a leucemiei, este adevarat?

Raspunde
 
0
 
roxana426

acum 16 ani

ce fel de leucemie...nu este contagioasa...eu am facut tratament in Italia si transplant...putem discuta...

Raspunde
 
0
 
comentarii utilizatori

acum 15 ani

cred ca prietenul meu are leucemie,dar el nu vrea sami zica deoarece se va simiti jenant.are probleme cu trombocitele care sunt scazute.as vrea sa stiu daca se poate videca si daca aceasta este fatala.va rog raspundeti

Raspunde
 
0
 
comentarii utilizatori

acum 15 ani

Fiica mea de 5 ani a fost deagnosticat? cu leucemie acut? linfoblastic? L2---urmeaz? tratamentul himioterapeutic -----vreau o explica?ie asupra terapiei biologice ----dac? poate cineva spune.MUL?UMESC

Raspunde
 
0
 
Laura

acum 14 ani

Pentru persoanele care sufera de leucemie, va recomand sa va interesati despre tratamentul cu Immunocal, un produs fabricat in Canada de catre compania de cercetari medicale Immunotec Research.

Immunocal este brevetat ca si tratament impotriva cancerului si a virusului HIV si este recunoscut pentru puternicele sale insusiri antivirale.

Immunocal determina organismul sa produca glutation, cel mai important anti-oxidant care ajuta organismul in lupta impotriva bolilor. Acest lucru se intampla oferind celulelor precursorii necesari producerii de glutation . Deficiente de glutation au fost gasite la pacienti cu diverse boli precum SIDA si cancer , ca sa numim doar cateva dintre cele mai de temut.
Immunocal este o sursa naturala de cisteina, un precursor al glutationului, pentru mentinerea unui sistem imunitar puternic (Health Canada).
Acest produs este singurul care optimizeaza nivelul de glutation intracelular, dovedit stiintific.

Glutationul, denumit si "proteina vietii", este o tri-peptida care contine aminoacizii cisteina, glicina si acid glutamic. Glutationul are functie de coenzima in numeroase reactii de oxidoreducere. Acesta foloseste ca antioxidant, reactionand cu agentii oxidanti potential periculosi, oxidandu-i. Acest lucru este important in functionarea normala a proteinelor, hemoglobinei, lipidelor membranare. Nivelurile ridicate de glutation in sange sunt asociate cu longevitatea.

Ficatul este cel mai mare depozit de glutation, dar in concentratii mari glutationul se gaseste si in splina, rinichi, pancreas, cornee. Nivelul celular al glutationului este stimulat de acidul alfa lipoic, glutamina, colostru, seleniu si vitaminele C, B6 si B2. Eficienta vitaminelor C, E si a coenzimei Q10 depinde de nivelul de glutation din organism.

Efectele benefice ale glutationului sunt:
- antitumoral exceptional: reduce mutatiile ADN-ului determinate de substantele cancerigene, prin sustinerea fazelor I si II de detoxifiere enzimatica; inhiba absorbtia si favorizeaza eliminarea din organism a metalelor grele, fumului de tigara, pesticidelor, fungicidelor, hormonilor în exces, colorantilor alimentari, detergentilor, supradozelor medicamentoase
- reduce efectele toxice ale chimio si radioterapiei, expunerii la radiatii ionizante, explorarilor radiologice
- protejeaza împotriva efectului mutagen al radiatiilor ultraviolete
- previne aparitia si reduce evolutia hepatitelor, cirozelor si a cancerului hepatic prin puternica actiune detoxifianta (leaga poluantii toxici si carcinogenii din ficat si îi transforma din substante liposolubile în componente hidrosolubile pe care le elimina pe cale urinara)
- stimuleaza detoxifierea limfei prin eliminarea toxinelor pe cale biliara
- antioxidant intracelular: este unul dintre cei mai puternici si importanti antioxidanti ai organismului; este numit “antioxidantul miraculos”; stresul oxidativ produs prin deficit de glutation are un rol major în patogenia cancerului, astmului, bronsitei cronice, emfizemului, fibrozei chistice, mucoviscidozei pulmonare, autismului, deficitului de atentie si hiperactivitate, bolii Parkinson, maladiei Alzheimer, SLA, sclerozei multiple, schizofreniei, dischineziei tardive;
- protejeaza împotriva leziunilor si a emboliilor cerebrale, bolii Crohn, infectiei cu Helicobacter pylori, enterocolitei, pancreatitei (si a celei de etiologie alcoolica), infertilitatii masculine, etc.
- protejeaza împotriva leziunilor din sindromul de ischemie - reperfuzie
- imunomodulator- puternic antiviral în infectii cu virusul Herpes simplex 1, HIV, virusul Epstein Barr, virusurile hepatitice; sustine reactia de aparare împotriva infectiilor rezistente la tratamentul alopat
- adjuvant în tratamentul sindromului de oboseala cronica si al fibromialgiei
- benefic în tratamentul degenerescentei maculare; reduce riscul aparitiei cataractei (cristalinul are un mecanism propriu care faciliteaza captarea glutationului; aparitia si evolutia cataractei sunt favorizate de scaderea nivelului de glutation)
- reduce formarea placilor ateromatoase în hipercolesterolemie
- stabilizeaza si mentine nivelul glicemiei în diabetul non-insulinodependent, asigura protectie fata de afectiunile renale, cardiovasculare, cerebrale conexe diabetului
- protejeaza împotriva hipoacuziei produsa de traume sonore
- adjuvant în stari casectice (stare generala p***a, care se manifesta prin tulburarea functiilor organismului, scadere marcanta în greutate, anemie extrema, hipotermie, etc.)
- creste performantele atletice
- dermatoprotector (psoriazis, dermatita de contact)
- reduce dependenta de droguri si de alcool

Glutationul se sintetizeaza NUMAI in interiorul celulei, asadar este necesar sa-i oferim organismului precursorii necesari pentru sinteza lui. Glutationul este format din aminoacizii cisteina, glicina si acid glutamic. Glicina si acidul glutamic sunt secretate in mod natural de catre organism. Insa cisteina este componentul cheie care, de cele mai multe ori, este dificil de introdus in organism, intrucat ea provine din anumite alimente neprocesate cum sunt laptele nepasteurizat, oua si carne crude.
Immunocal este o proteina din zer cu o concentratie crescuta de cisteina, care este livrata in interiorul celulei, facand astfel sinteza glutationului posibila.

Mai multe informatii gasiti pe paginile:
http://immunocal.ro/
http://www.romedic.ro/immunocal

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Leucemia mieloida acuta la copii si alte malignitati mieloide Leucemia limfoida acuta Leucemia mieloida acuta la adulti Leucemia - generalitati Leucemia

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua