Postata de cristian_toma82 cu 10 ani in urma.
De aproximativ 3 luni au inceput sa-mi iasa niste "blande" pe corp, in special pe picioare (maxim 1 cm in diametru) la inceput 5-6, apoi in jur de 20. De vreo 2 luni ma confrunt si cu balonari destul de frecvente. Am fost la o doctorita imunolog / alergolog care mi-a dat sa fac un set de analize (copro, sumar urina, urocultura, hemoleucograma, TGP, Helycobacter, lgA, lgG, lgM, TSH, exudat faringian, nazal...). Toate au iesit ok, mai putin (lg-urile au iesit toate ok, deci nu este alergie):
- TGP-44.88 (5-41). Am citit ca parametrii min / max difera de la un laboratorul la altul, iar 44.88 poate fi considerat totusi normal.
- Numar eritrocite: 7.16 (3.80-5.80);
- Volum mediu eritrocitar: 56.00 (80-103);
- Cant. hemoglobina medie: 18.2 (27-35);
Dansa mi-a dat sa iau Borenar (antihistaminic) si Hepatoprotect (pt TGP-ul crescut).
Tin sa mentionez ca prin eliminare am constatat ca "factorul nociv" este carnea (pui, porc..nu am incercat inca vita, miel). La 2-3 zile dupa ce consum carne de pui / vita imi apar acele blande + balonare (dupa caz). Am tinut regim fara carne cam 2 saptamani si mi-au disparut de tot, dupa care am facut proba cu carne de pui si la 2 zile mi-au reaparut.
Am citit ca singurul supliment alimentar care ar ajuta aceasta intoleranta alimentara ar fi DAOSIN. Stie cine de el, l-a incercat?
acum 8 ani
Incercati cu Tre-en-en, un antioxidant care reface metabolismul celular, elimina toxinele din organism, indicat si in afectiuni degenerative.
Se poate procura la tel. 0740154581
acum un an
Faceti alergie la E-urile din carnea de pui nu la pui.
Eu acum am mancat o pulpa de pui si uitasem ca fac alergie. Ma ia cu frisoane, dureri de cap, ma mananca si ma inteapa pielea.
acum un an
Mancati numai carne de vita si peste macrou sau merlucrius. Carnea de porc contine si ea E-uri de la care puteti face alergie.
Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare
sau adauga o intrebare noua
Adauga o intrebare noua