E posibil sa am HIV ?

HIV SIDA

Postata de PopVioA cu 10 ani in urma.

Buna ziua

De aproximativ 20 de zile am avut cateva contacte sexuale neprotejate cu o persoana care mi-a ascuns faptul ca este infecytat cu HIV. Ulterior am aflat de la altcineva ca respectivul este infectat cu HIV dar ca este sub tratament si se simte destul de bine. Precizez ca primele contacte sexuale cu respectivul au fost intense iar la 3 zile am facut o candidoza si vaginita urata si o infectie urinara. Am luat tratament pentru infectia urinara cu Uractiv iar pentru vaginita m-am spalat cu irigatorul de 2 ori pe zi cu tantum rosa si cu ceai de galbenele. Mi-a trecut atat infectia urinara cat si candidoza si vaginita (inflamatia pelvisului). De o saptamana persoana cu care am avut contact sexual este internata in spital pentru tratament pentru tumefactia ganglionului limfatic de la gat sub maxilar dar zice ca nu i s-a tras de tot umflatura si ca trebuie sa mearga si la chirurg sa vada ce e.
Intrebarea mea este :
1. as putea fi infectata cu HIV ? (pana in prezentr nu am avut niciun simptom)
2. La cat timp dupa contactul sexual trebuie sa imi fac testul HIV ? (cineva mi-a spus ca doar dupa 12, 13 saptamani se vede la analize)
3. Am gasit niste produse naturiste Shitake si Maitake si Cordyceps ambele sunt ciuperci despre care scrie ca cres numarul limfocitelor CD4 Po sa iau aceste produse ? Ma ajuta ?
4. Mai pot avea contact sexual cu persoana respectiva si in ce conditii ? (El insista sa fim impreuna si sa avem contact sexual)

Astept raspuns urgent. Va multumesc.
Cu deosebit respect Pop Viorica

Adauga raspuns

Raspunsuri (1)

Medic SfatulMedicului

acum 10 ani

Da, exista riscul de a va infecta cu HIV. Este indicat sa efectuati testele specifice la 1 luna, 3 luni si 6 luni dupa contactul posibil infectant.
Este important sa folositi prezervativul ca metoda de protectie.

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Traind si iubind cu HIV/SIDA Mituri si realitati despre contactarea, simptomele si tratamentul HIV/SIDA Boli oportuniste in HIV: limfomul non - Hodgkin Masurile de prevenire a raspandirii maladiei SIDA in Romania si de protectie a persoanelor infectate cu HIV sau bolnave de SIDA Limfoame asociate cu SIDA – Tratament

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×