Postata de Andrei cu 3 luni in urma.
Murăturile în saramură sunt prea sărate. Ca să fie mai sănătoase trebuie deșarate.Dupa desarare își pierd proprietățile, rămân mai sărace în probiotice?
Adauga raspunsacum 3 luni
Buna ziua,
Muraturile in saramura dupa desarare isi pot pierde o parte din proprietatile lor, insa nu in totalitate.
Probioticele din muraturi se pot gasi inca in numar mare, chiar daca au fost desarate.
Este important de mentionat ca muraturile desarate pot deveni mai sanatoase pentru persoanele care au probleme cu tensiunea arteriala sau cu retentia de apa in organism.
Cu toate acestea, pentru a avea o imagine clara asupra modului in care desararea afecteaza continutul de probiotice, este necesara o analiza mai detaliata.
Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.
Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: https://www.clickmed.ro/medic/gastroenterologie
Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Alimentatia-sanatoasa/muraturile-un-aliment-minune-beneficii-si-contraindicatii_15698
sfatulmedicului.ro/Educatie-pentru-sanatate/beneficiile-muraturilor-pentru-sanatate_17286
Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare
sau adauga o intrebare noua
Adauga o intrebare noua