Postata de Preda12 cu 14 ani in urma.
cum identificam uleiul de masline extra virgin de falsuri?
putem sa ne incredem de eticheta de la supermarket?
acum 14 ani
normal asa ar fi dar eu cred ca uleiul de calitate ar trebui sa fie verzui mai inchis si mai gros ca si consistenta
acum 14 ani
auzisem mai demult ca uleiul extravirgin (original) este in sticle patratoase (nu rotunde) din sticla (nu plastic), mai inchise la culoare.
acum 14 ani
NU POATE FI IDENTIFICAT CU EXACTITATE . ITALIENII SUNT CEI MAI MARI FALSIFICATORI.
acum 14 ani
Nu exista o metoda infailibila de identifica uleiul original de unul fals, inainte de a deschide sticla. Uleiul adevarat are un miros usor amarui si acrisor, iar gustul usor astringent, amarui, fin. Cand il gusti parca vezi maslinele verzi. Idee: acum exista multi oameni care vin din Grecia de la munca, unii au muncit chiar la extragerea acestuia, ei sunt cei mai mai indreptatiti sa dea un sfat.
acum 14 ani
mda...am lucrat la fabrica de ulei si vreau sa zic ca uleiul bun trebuie sa fie mai gros si are gust amarui si pe fundul sticlei e posibil sa fie ceva grasime albuie.ala e calitatea superioara
acum 14 ani
va recomand crezzo sigur e extravirgin
Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare
sau adauga o intrebare noua
Adauga o intrebare noua