ulei de masline

Diete

Postata de Preda12 cu 14 ani in urma.

cum identificam uleiul de masline extra virgin de falsuri?
putem sa ne incredem de eticheta de la supermarket?

Adauga raspuns

Raspunsuri (6)

ana

acum 14 ani

normal asa ar fi dar eu cred ca uleiul de calitate ar trebui sa fie verzui mai inchis si mai gros ca si consistenta

Raspunde
 
0
 
Ioana

acum 14 ani

auzisem mai demult ca uleiul extravirgin (original) este in sticle patratoase (nu rotunde) din sticla (nu plastic), mai inchise la culoare.

Raspunde
 
0
 
VALENTIN

acum 14 ani

NU POATE FI IDENTIFICAT CU EXACTITATE . ITALIENII SUNT CEI MAI MARI FALSIFICATORI.

Raspunde
 
0
 
camelia

acum 14 ani

Nu exista o metoda infailibila de identifica uleiul original de unul fals, inainte de a deschide sticla. Uleiul adevarat are un miros usor amarui si acrisor, iar gustul usor astringent, amarui, fin. Cand il gusti parca vezi maslinele verzi. Idee: acum exista multi oameni care vin din Grecia de la munca, unii au muncit chiar la extragerea acestuia, ei sunt cei mai mai indreptatiti sa dea un sfat.

Raspunde
 
0
 
tony

acum 14 ani

mda...am lucrat la fabrica de ulei si vreau sa zic ca uleiul bun trebuie sa fie mai gros si are gust amarui si pe fundul sticlei e posibil sa fie ceva grasime albuie.ala e calitatea superioara

Raspunde
 
0
 
Dr. Enculescu Dan-Anton

acum 14 ani

va recomand crezzo sigur e extravirgin

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Dieta Ornish Dieta care previne aparitia pietrelor la rinichi Dieta cu ciocolata Dieta Sonoma Dieta restrictiva caloric

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua