Postata de Cristina84499173 cu 16 ani in urma.
Am 41 de ani si dibet de tip II din 2005. am fost internata la Instit.Paulescu 12-19.05.2008 si fac tratament cu Diaprel 2 tb/zi dimineata, 2 gr.Meguan (1-0-1) si insulina Levemir 12 ui dimineata. Regimul are 120 glucide. Desi tin regim strict, am redus si painea de la 100 de grame la 60-80 gr. glicemia de dimineata prezinta variatii mari de la o zi la alta: 115, 131, 186,118, 177;. Ultima masa este la ora 19. Ce pot face sa mentin glicemia la un nivel constant?
Adauga raspunsacum 16 ani
Am 41 de ani si dibet de tip II din 2005. am fost internata la Instit.Paulescu 12-19.05.2008 si fac tratament cu Diaprel 2 tb/zi dimineata, 2 gr.Meguan (1-0-1) si insulina Levemir 12 ui dimineata. Regimul are 120 glucide. Desi tin regim strict, am redus si painea de la 100 de grame la 60-80 gr. glicemia de dimineata prezinta variatii mari de la o zi la alta: 115, 131, 186,118, 177;. Ultima masa este la ora 19. Ce pot face sa mentin glicemia la un nivel constant?
acum 15 ani
Buna ziua!
Sa mancati paine naturala, adica azima sau paine Elta, care nu este coapta in cuptor. Date suplimentare gasiti la Elta universitate, adica cei care o prepara si citind si mesajele din Planeta Painii vedeti ca cine mananca aceasta paine nu mai are treaba nici cu diabetul nici cu glicemia mare.Sanatate!
acum 15 ani
sa faci miscare regulat...mers pe jos + o stare psihica buna...
Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare
sau adauga o intrebare noua
Adauga o intrebare noua