diabet

Diabetul zaharat

Postata de Cristina84499173 cu 16 ani in urma.

Am 41 de ani si dibet de tip II din 2005. am fost internata la Instit.Paulescu 12-19.05.2008 si fac tratament cu Diaprel 2 tb/zi dimineata, 2 gr.Meguan (1-0-1) si insulina Levemir 12 ui dimineata. Regimul are 120 glucide. Desi tin regim strict, am redus si painea de la 100 de grame la 60-80 gr. glicemia de dimineata prezinta variatii mari de la o zi la alta: 115, 131, 186,118, 177;. Ultima masa este la ora 19. Ce pot face sa mentin glicemia la un nivel constant?

Adauga raspuns

Raspunsuri (3)

Cristina84499173

acum 16 ani

Am 41 de ani si dibet de tip II din 2005. am fost internata la Instit.Paulescu 12-19.05.2008 si fac tratament cu Diaprel 2 tb/zi dimineata, 2 gr.Meguan (1-0-1) si insulina Levemir 12 ui dimineata. Regimul are 120 glucide. Desi tin regim strict, am redus si painea de la 100 de grame la 60-80 gr. glicemia de dimineata prezinta variatii mari de la o zi la alta: 115, 131, 186,118, 177;. Ultima masa este la ora 19. Ce pot face sa mentin glicemia la un nivel constant?

Raspunde
 
0
 
Mihai Maria

acum 15 ani

Buna ziua!
Sa mancati paine naturala, adica azima sau paine Elta, care nu este coapta in cuptor. Date suplimentare gasiti la Elta universitate, adica cei care o prepara si citind si mesajele din Planeta Painii vedeti ca cine mananca aceasta paine nu mai are treaba nici cu diabetul nici cu glicemia mare.Sanatate!

Raspunde
 
0
 
CriCri_7Forever

acum 15 ani

sa faci miscare regulat...mers pe jos + o stare psihica buna...

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Afectiuni cutanate in diabetul zaharat Ingrijirea copiilor diagnosticati cu diabet zaharat Programul national de diabet zaharat Teste de laborator utile in monitorizarea diabetului zaharat Masurarea carbohidratilor la femeile cu diabet zaharat gestational

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua