Adreseaza o intrebare comunitatii

Intamplare Nedorita

dec 11, 2008
3 raspunsuri

Intrebare inclusa in gruprile:

Cresterea si dezvoltarea copiilor

Dragi parinti de suferinta,
Am un baiat de 10 ani, cu o cariutza la o maselutza de minte, in rest...dantura perfecta. Am fost azi la un cabinet stomatologic (pardon Cabinet de Medicina Dentara -zona Calea Vacaresti -timpuri noi) si am venit traumatizati amandoi...si eu...dar mai ales copilul. Stimabila doamna doctor (?!?) i-a "rezolvat" cariuta pe viu, fapt pentru care toata sedinta a fost pana peste cap de plansete si tipete de durere sincera. Dupa cateva intrebari insistente de ale mele gen: “dar nu e posibil sa ii reparam caria cu o anestezie …ceva...?" si dupa ce a vazut ca al meu copil mai are putin si lesina...i-a dat cu un "puf"...asa..."ca doar nu e nevoie...se alinta copilul doar".
Pana unde se intinde limita bunului simt...si a rabdarii parintilor in fata "sigurantei" profesionale afisate de unii medici oare?
Probabil ca supararea o sa-mi treaca...dar trauma unui copil ramane...cu siguranta.

Aveti grija, evitati Cabinetul de medicina dentara din Timpuri noi- str. Calea Vacaresti, si pe prea-onorabila doamna DOINA FERARU (nume predestinat...of Doamne, unde am putut sa nimeresc si eu!!)

Sanatatea e in mainile noastre…si la dispozitia…

Numai bine.

Postata de dorian121345 cu 12 ani in urma.

carmen658 acum 12 ani.

Buna, Unii medici cauterizeza pe viu pentru ca asa ar fi mai bine pentru pacient. Sper sa-ti treaca supararea si multa sanatate.

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
Cristina- Mihaela acum 12 ani.

Buna seara,ma numesc Carmen,am 37 ani iar in urma unei traume traite in copilaria mea la un dentist(la fel ca si fiul d-voastra) nu am intrat intr-un cabinet mai bine de 13 ani.Cautati medici carora le place meseria si lucreaza cu suflet.No sa-l convingeti usor sa mai trateze o cariutza.Cind veti merge d-voastra ca pacient la dentist,luati si copilul sa vada si sa-si dea seama ca nu toti medicii stomatologi sunt calai.Numai bine.

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
Dorina6899908 acum 12 ani.

Cand este vorba despre ce este bine pt. copilul nostru, nu cred ca-si are locul bunul simt si rabdarea, mai ales in fata unui casap, nu medic. Totdeauna se cere medicului o anestezie locala chiar si inainte de a face o injectie...dar pt. un copil,pe care cu greu il lamuresti sa mearga la dentist......parintele trebuie sa puna intrebari si sa-si exprime preferintele, daca nu gaseste intelegere....cabinete stomatologice exista, ca ciupercile dupa ploaie, deci trebuia sa plecati pur si simplu.......Oricum aceasta experienta va persista si va va trebui multa rabdare si putere de convingere pana sa-l faceti sa mai intre intr-un cabinet de stomatologie. Multa sanatate ! trebuie sa invatam sa avem mai multa pretentie ,pt. ca noi dam banul.....si ei din asta traiesc, nu ne fac noua nicio favoare...

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
Adauga un raspuns

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua