HEMOLEUCOGRAMA COMPLETA

Cresterea si dezvoltarea copiilor Hemograma scazuta

Postata de cristina711121949 cu 8 ani in urma.

Am facut analizele generale cere se dau o data pe an de la medicul de familie copilului meu (fetita de 9 ani)si azi am luat rezultatele.Ceea ce m-a surprins in mod alarmant,sunt unele valori si anume:
limfocite 2.13(2.30-14.4)
%limfocite 29.10(46-76)
%granulocite 63,10(20-45)
hematocrit 41.77(30-40)
c.med.de hb.eritr. 30.70 (31-35)
fibrinogen 5.40(2-4)
Va rog frumos, doresc o explicatie, de ce au iesit ba marite ba scazute unele analize.Va multumesc si astept un raspuns avizat.

Adauga raspuns

Raspunsuri (2)

Dr. Tamara Marcovici

acum 8 ani

Buna seara. Nu ati mentionat numarul total de leucocite. Acesta este important pentru interpretarea buletinului de analize. In leucograma este crescut numarul de granulocite iar valoarea fibrinogenului este crescuta. Poate fi vorba despre o infectie bacteriana acuta, in cazul in care si numarul total de leucocite este crescut. Poate fi un proces inflamator acut sau cronic, pot fi afectiuni concomitente.....Fara informatii complete despre starea copilului, eventuale tratamente efectuate si rezultatele altor eventuale investigatii biologice este deficil de interpretat. Corect este ca medicul care a recomandat investigatiile, cunoscand cazul, sa interpreteze rezultatele anallizelor. Multa sanatate!

Raspunde
 
0
 
gianina

acum 8 ani

Va rog din suflet daca puteti sa-mi explicati rezultatul unor analize iam facut unui copil de 6 ani niste analize complete .LA hemoleucograma ia iesit limfocite 5.28,monocite1.05,euzinofile0.78 monocite9.2,eozinofile 6.8 in rest totul este bun si sumarul de urina si fibrinogen la fel .le-am repetat de doua ori si aceleasi analize au iesit crescute despre ce infectie ar putea fi vorba mentionez ca sforaie putin si tuseste numai dimineata putin.multumesc pentru raspuns

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua