Recidiva cancer limba

Cancer

Postata de ade_adelina cu 11 ani in urma.

Tatal meu are 48 de ani.Acum 3 luni si jumatate a fost diagnosticat cu formatiune tumorala cu caracter de malignitate baza limba dreapta cu extensie la nivelul amigdalei drepte cT4N2bM0.A fost operat si doctorul i-a spus ca a iesit foarte bine operatia. Problema e ca s-a intors acasa si a reinceput sa consume alcool si sa fumeze(bea doar bere,si fumeaza cam 10 tigari pe zi).A spus ca nu mai are nimic daca a zis doctorul ca e foarte bine.Va recidiva cancerul?Din pacate chiar nu stiu ce sa ii mai spun ca sa inceteze cu toxicele.

Adauga raspuns

Raspunsuri (6)

afer

acum 11 ani

Buna ziua,

Daca doriti sa va raspund la intrebarile pe care le aveti,
sa interpretez analize medicale, sa va ofer sfaturi, tratamente ,
trimiteri catre alti medici va rog sa ma contactati cu un e-mail la adresa
[email protected], sau sa accesati pagina de facebook :
http://www.facebook.com/pages/Consultatii-Medicale/453840897967707.

Medic Naturopat

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Elf

acum 11 ani

sfatulmedicului.ro/Afectiunile-cavitatii-bucale/cancerul-cavitatii-bucale_423
www.evenimentul.ro/articol/cancerul-la-limba-apare-usor-evolueaza-rapid-si-fara-intoarcere.html
Ideal ar fi sa fie deosebit de prudent si preocupat mai ales de un mod de viata care sa ii protejeze sanatatea.
Tot este important: aerul pe care il respira, igiena locala, evitarea alimentelor si bauturilor iritante, alegerea hranei, odihna, trairea interioara, credinta.

Raspunde
 
0
 
bouba12

acum 11 ani

Sunt doctor in stiinte medicale si medic oncolog. Va pot oferi doua tipuri de servicii:

1. analiza tuturor actelor medicale ale pacientului, pentru a va putea informa daca este eligibil includerii intr-unul din cele aproape 35 de mii de studii clinice ale diferitelor tipuri de cancer care se desfasoara momentan pe glob, cu indrumarea dvs catre cel mai apropiat si abordabil centru (astfel pacientul ar putea beneficia de tratament de ultima ora si ar mai putea avea o speranta de vindecare sau de prelungire a supravietuirii, dupa caz, dar si de o imbunatatire a calitatii vietii);

2. second-opinion, cu traducerea si trimiterea tuturor actelor medicale catre colegi din strainatate cu experienta foarte mare pentru tipul de cancer diagnosticat, pentru a va putea confirma daca pacientul este corect diagnosticat si beneficiaza de tratamentul adecvat sau daca exista solutii mai bune; o a doua opinie este o idee buna in special daca nu sunteti siguri de diagnostic sau de tratamentul propus si cu siguranta daca cazul este studiat de mai multi doctori cu experienta sansele de a se face orice tip de greseala se reduc la minimum.

Nu in ultimul rand veti putea beneficia de consultanta oncologica telefonica si prin email 24 din 24.

Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati telefonic la 0740.189.000 sau pe adresa de email [email protected]

Raspunde
 
0
 
Raluca

acum 8 ani

Salut ade_adelina , acum am citit postarea ta si as vrea sa imi spui cum mai este tatal tau ( starea de sanatate a dumnealui ) , acum 3 ani a fost si tatal meu diagnosticat cu acelasi diagnostic , am reusit cat de cat sa il aduc pe drumul cel bun cu radioterapie , chimioterapie si toate cele , dar el a continuat sa bea si sa fumeze ( el a baut si tarie ) . in momentul de fata nu se simte deloc bine , am facut si operatie pentru gastrostoma , asa se hraneste acum de 3 zile , dar e din ce in ce mai rau . Medicii nu ii dau sanse de supravieturie ( maxim 6 luni ) . Din pacate acum 3 ani mi-am pierdut si mama din cauza cancerului ( la piele ce-i drept , ca nu a baut si nu a fumat toata viata ei ) , si sincer nu vreau sa cred ca il pot pierde si pe tata , mai ales ca e tanar ( zic eu ) , 55 ani ,iar mama s-a stins din viata la numai 50 ani . As vrea sa stiu stadiul in care se afla tatal tau si ce tratamente a mai facut dumnealui . Multa sanatate si putere va doresc .

Raspunde
 
0
 
eugen gheorghe

acum 8 ani

Salut Adelina . Avànd in vedere faptul cà in familia ta , sànt ( au fost ) douà cazuri de cancer , bànuiesc cà o hranire nesànàtoasà ar putea fi cauza ! Anume : consum regulat de Carne , mezeluri ,.. produse cactate ,.. produse de patiserie ( zahàrul este un factor foarte cancerigen ) . Chiar si pàinea in exces , este cancerigenà ( mai ales pàinea zilelor noastre ) ! Tot ce este pràjit , este foarte nociv ( contine dioxinà ) un component organic foarte cancerigen ,.. ce este prezent si in produsele industriale ( chippsuri , p***asli , tot ce este din cereale si prelucrat industrial ) ! Si acum o micà comparatie fàcutà de Institutul de Medicinà Zuerich : " Consumul al unui kilogram de Carne de porc fàcutà gràtar , este egal cu fumatul intr-o zi a 60 pachete de tigàri " ( atàt de multà dioxinà contine un gràtar de 1 kg ) .

Raspunde
 
0
 
Utilizator11622998712

acum 2 ani

Buna .Cum pot lua legatura cu tine !e urgent !La ce doctor ai fost cu tatal

Raspunde
 
1
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Cancerul de col uterin – posibilitati de diagnostic Activitatea fizica creste sansele de prevenire a cancerului de san Screeningul cancerului endometrial Virusurile si cancerul Un mar pe zi tine departe 5 tipuri de cancer

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×