cancer

Cancer Neoplazia

Postata de Dr.Pirvulescu cu 13 ani in urma.

Eu mi-am învins cancerul. Vă pun la dispoziţie şi dvs. acest tratament obţinut prin nanotehnologie, tolerat uşor de către organism (fără efecte secundare), din produse naturiste cu potenţial antitumoral, iradiate cu LASER prin fibră optică (laser medical neinvaziv), ce le amplifică efectele benefice.

Adauga raspuns

Raspunsuri (52)

eryca

acum 13 ani

ce se poate face in cazul ancerului la san in faza mai incipienta

Raspunde
 
0
 
Dr.Pirvulescu

acum 13 ani

Stimată doamnă/domnişoară Eryca,

Daca este vorba despre un cancer insitu, şansele de vindecare sunt 100%. Dacă neoplazia depăşeşte membrana bazală, atunci şansele se diminuează progresiv. Dacă vă aflaţi într-una dintre aceste situaţii, apelaţi cu încredere la tratamentul nostru. (0232250929, 0741190974)

Raspunde
 
0
 
eryca

acum 13 ani

cancerului

Raspunde
 
0
 
eryca

acum 13 ani

ce sanse mai sant

Raspunde
 
0
 
Seneca

acum 13 ani

Dlui Dr Pirvulescu - Fie ca Dumnezeu, sa va binecuyinteze pentru munca de adevarat crestin in a ajuta semenii disperati de o boala devastatoare care distruge si psihicul in aceasi masura ca si organismul . Incerc sa va contactez telefonic si atunci va expun toate detaliile . Va multumesc ca existati . Cu deosebit respect,

Raspunde
 
0
 
Ionescu

acum 13 ani

Acest comentariu a fost moderat de administratorul forumului

Raspunde
 
0
 
ecagrama

acum 13 ani

Scurt istoric

1 iulie 2010 - am suferit o interventie chirurgicala de urgenta ; cauza - tumora hepatica rupta, soc hemoragic (intraperitoneal cantitate mare de sange 2500ml)
1 iulie 2010 - buletinul de examen histopatologic - tumora = adenom hepatic ( adica tumora benigna / necanceroasa)

- urmeaza in lunile august, septembrie, octombrie - ecografii si analize sange - rezultate normale, bune

10 ianuarie 2011 - ecografie - ficatul prezinta multiple hemangioame hepatice; multiple chisturi ovar drept; Se recomanda un control CT = computer tomograf

1 februarie 2011 - buletin de analiza computer-tomograf
*concluzii CT
- multiple procese inlocuitoare de spatiu intrahepatice ce nu au caractere CT de hemangioame ( am cerut detalii si, dna doctor ma trimite la RMN, nu da un diagnostic in scris , dar imi spune ca imagistica o trimit catre metastaza)
- modificari perete uterin
*recomandari CT
- examen RMN abdomen si pelvis
- consult ginecologic pentru excluderea unui eventual carcinom endometrial

Examenul RMN 16.02.2011 -
Concluzii - noduli hepatici multipli distribuiti in ambi lobi - componenta lipomatoasa inclusa - cu caracter IRM de benignitate
Contextul ar putea incadra leziunile in cadrul determinarii hepatice de boala din sindromul Bourneville

Raspunde
 
0
 
Dr.Pirvulescu

acum 13 ani

Stimată doamnă Ecagrama,

Din datele pe care ni le-aţi pus la dispoziţie se deduce că am asistat la dezvoltatea concomitentă a două tumori, un hemangiom hepatic (tumoră benignă), ce s-a rupt accidental şi o tumoră a cărei etiologie este probabil ovariană (malignă), ce a determinat diseminări secundare în ficat, ulterioare sindromului hemoragic determinat de ruptura hemangiomului. Din păcate nu se poate pune diagnosticul cu certitudine pentru o tumoră malignă, numai pe examenul imagistic. Noi vă recomandăm prelevarea de markeri tumorali: AFP şi CEA, eventual markeri pentru tumorile ovariene, VSH, fibrinogen, alte examene paraclinice ce s-ar impune după un consult ginecologic prealabil. Oricum este o situaţie limită şi nu trebuie tratată cu superficialitate. Acţionaţi cât mai rapid. Vă recomandăm tratamentul nostru. Pentru informaţii suplimentare contactaţi-ne de urgenţă la 0232250929 sau 0741190974.

Raspunde
 
0
 
gabrriela

acum 13 ani

http://98ba69d91djbl75c054ppbtrat.hop.clickbank.net/


Click Here!

Raspunde
 
0
 
ecagrama

acum 13 ani

Stimate Dr Pirvulescu,


va multumesc pentru raspunsul prompt.

Intre timp am facut doua consultatii ginecologice cu echo endo-vaginala - si mi s-a spus ca nu sunt probleme ginecologice.

Raman doar cele hepatice.

Voi continua investigatiile si va tin la curent, poate aflam despre ce e vorba.


Va multumesc.

Raspunde
 
0
 
Adi

acum 13 ani

Buna seara,

Mama mea a fost diagnosticata cu cancer la sanul drept de marimea ~ 2,5 cm (Ca.gl.mam.dextnae T2N1Mt).
Analizele sangelui ar fi bune, cel putin asa sustine medicul (CEA - negativ, PSA - negativ, Cancer Ovarian 125 - negativ, Ca 15-3 = 27,5 ?/ml). Scintigrafia scheletului nu a descoperit focare de hiperficsare specifice cancerului.
Consiliul medical a luat urmatoare decizie:
- urmarea unui tratament radiologic (se executa la acest moment);
- mastectomie;
- chimioterapie (in dependenta de rezultate).

Inteleg ca este o schema standard aplicata pentru tratamentul cancerului mamar.
Conform experientei Dvs, care ar fi rata de succes? Intr-un comentariu de mai sus se sustinea ca rata succesului este ~ 1,5%. Este corecta acesta valoare?
Care este efectul tratamentului radiologic?
Ce ati recomanda Dumneavoastra?

Va multumesc.

Raspunde
 
0
 
Lucian Angelescu

acum 13 ani

Am o tumora cerebrala diagnosticata in 2006.
Am facut chimio si radioterapie..in cazul asta depasindu-se doza maxima admisa in cazul meu. Rezultate mai deloc
De aproape un an urmez un tratament medical din Cuba cu rezultate extraordinare!
Pacient: Lucian Daniel Angelescu

Aceasta este poate, prima dovada scrisa , insotita de documente medicale doveditoare, publicata in afara Cubei, care atesta beneficiile si valorile Tratamentului Cancer cu Escozul

Am luat hotararea sa public pe internet, spre cunostinta tuturor celor care se lupta cu aceasta cumplita suferinta numita Cancer, DOVEZILE MEDICALE- Rapoarte de Rezonanta Magnetica, Scrisori Medicale ofciale, etc., care atesta intrarea mea in stare de vindecare in urma tratamentului facut la Ministerul Sanatatii din Cuba
Multa Sanatate

Raspunde
 
0
 
adina cimpean

acum 8 ani

Buna ziua,am vazut postarea dvs.ne confruntam cu cancer pulmonar,credeti ca tratamentul ar avea rezultate,in ce consta mai exact si de unde l-ati procurat cu multumiri Adina Cimpean

Raspunde
 
0
 
Dr.Pirvulescu

acum 13 ani

Am analizat cu atenţie datele dvs.. Ar mai fi necesar markerul CA 27-29 şi AFP. PSA-ul nu este util pentru cancerul mamar. Examenele imagistice nu pun diagnosticul de cancer mamar şi este posibil să fie vorba de o mastită fibro-chistică localizată la un singur sân. Inexistenţa adenopatiilor axilare ne face să credem că iradierea ar fi trebuit făcută, în cazul suspiciunii de malignitate, dinspre axilă spre tumoră. După părerea noastră, şansele de evoluţie favorabilă pentru cancerul mamar (de ceea ce nu suntem convinşi) ar putea fi evaluată undeva intre 2 şi 20 %. Tratamentul nostru, în urma unei experienţe de 15 ani, oscilează între 50-70%. Nu trebuie pierdut din vedere că tratamentul cu radiaţii ionizante poate induce, la câteva luni sau câţiva ani, tumori maligne locale sau la distanţă, iar tratamentele citostatice, într-adevăr, au randament benefic sub 2%.

Raspunde
 
0
 
Dr.Pirvulescu

acum 13 ani

Ultimul mesaj este pentru domnul Adi.

Raspunde
 
0
 
carmen

acum 13 ani

multumesc pentru raspuns domnule doctor parvulescu .
am notat numerele de telefon .

Raspunde
 
0
 
Adi

acum 13 ani

Stimate Dr.Pirvulescu,

Va multumesc mult pentru raspuns.
Uitasem sa mentionez, s-a efectuat si o analiza citologica a tesutului prelevat (cu o seringa) din tumora. Rezultatul: s-au constatat transformari maligne ale celulelor.
Noi deja am inceput terapia radio (2 grey/zi, in trei pozitii, 21 zile). La acest moment s-au efectuat 10 serii.
In paralel s-a prescris adiministrarea a unui medicament, care contine Litrozole.

Atatea intrebari avem, nu prea putem obtine informatii pertinente de al medicii curanti, sant f. "zgarciti" la informatii. Nici nu stiu cum sa procedam?
Sa intrerupem tratamentul?
Sau tratamentul cu Interfitron poate fi administrat in paralel cu tratametul clasic?
Pentru a urma tratamentul cu Interfitron, mama trebuie sa se deplaseze la centrul Dvs?
Daca urmam tratatmentul Dvs. putem renunta la interventie chirurgicala si chimioterapie?

Va mltumesc mult.

Raspunde
 
0
 
Adi

acum 13 ani

Dr.Pirvulescu, ce opinie aveti referitor tratamentul cu Escozul, mentionat mai sus de Dl.Angelescu?

Raspunde
 
0
 
Dr.Pirvulescu

acum 13 ani

Stimate domnule Adi,

Tratamentul cu Interfitron poate fi urmat şi concomitent cu tratamentele alopatice sau independent de acestea. În legătură cu tratamentul şi celelalte date pe care ni le puteţi trimite prin e-mail ([email protected]) trebuie să aveţi în vedere starea de urgenţă. Contactaţi-ne imediat la telefoanele menţionate, având în vedere că, referitor la şansele de supravieţuire a mamei dvs., încep să conteze şi zilele.
În legătură cu ultima întrebare pot afirma că toate tratamentele alopatice au la bază distrucţii celulare necontrolate, valabile eventual pentru forme incipiente de cancer.

Raspunde
 
1
 
Rafaela

acum 11 ani

Dr.Pirvulescu,in cazul unei tumori maligne la rect st(III A),urmat de niste sedinte de chimiterapie si radioterapie,mai este necesara si interventia chirurgicala?Daca s-ar ajunge la interventie chirurgicala se va pune un anus artificial?

Raspunde
 
0
 
Pag 2 din 3
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Cancerul de col uterin – posibilitati de diagnostic Activitatea fizica creste sansele de prevenire a cancerului de san Screeningul cancerului endometrial Virusurile si cancerul Un mar pe zi tine departe 5 tipuri de cancer

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua