diarea cronica

Boli intestinale Hymenolepis nana

Postata de aurel48117908 cu 11 ani in urma.

Sufar de aceasta boala.Nu ma deranjeaza decat borboraselile penibile.
In societate ma derajeaza.Ce medicament ar trebui sa iau pentru a-mi potoli pe loc
aceste zgomote.Nu ma doare nimic,.nu am scaune dese dar cand am sunt f.f. fluide si cu multe gaze. Multumesc,Aurel

Adauga raspuns

Raspunsuri (2)

Medic SfatulMedicului

acum 11 ani

Aceasta diaree a fost investigata? Trebuie cunoscuta cauza...chiar si in prezenta unui diagnostic de sindrom de intestin iritabil cu predominanta diareei se efectueaza investigatii pentru excluderea altor cauze ( boli inflamatorii intestinale, etc). Este recomandat in acest sens sa efectuati colonoscopie.

Raspunde
 
0
 
Advertisement
eva40

acum 11 ani

PARAZITOZA

Parazitozele intestinale sunt afectiuni ale aparatului digestivPARAZITUL este o fiinta vegetala sau animala, care traieste temporar sau definitive pe seama altei fiinte vegetale sau animale, deseori provocandu-i tulburari evidente.


PARAZITOZELE INTESTINALE sunt boli cauzate de prezenta in organism a diversi paraziti.
Cele mai frecvente boli intalnite sunt: Giardioza, Oxiuroza, Ascaridioza.
De asemenea se intalnesc si alte parazitoze, dar cu o incidenta mult mai scazuta, precum: tenia, toxoplasmoza, trichocefaloza, toxocaroza, himenolepidoza, hidadidoza etc.

Agentii cauzatori ai acestor afectiuni intestinale provoaca numeroase tulburari si de gravitate variata. De regula persoana parazitat manifesta o simptomatologie complexa: diaree, greata, varsaturi, inapetenta (scaderea poftei de mancare), balonari, dureri abdominale acute, anemie cu paloare intense, somn agitate, scadere in greutate si stoparea cresterii copilului (in cazul in care parazitarea este de lunga durata si netratata), prurit anal (mancarimi intense) in cazul oxiurilor.

Exista paraziti care nu elimina oua sau chisturi in materii fecale (toxoplasma, trichinela, toxocara etc) sau aparitia de oua in materii fecale se face accidental. In aceasta situatie, se recomanda identificarea antigenelor specifice parazitare sau/ si a anticorpilor parazitari prin metode biorezonanta magnetica, cu sensibilitate si specificitate foarte ridicata.

Tratamentul parazitozelor intestinale nu este medicamentos ci cu produse 100% naturale. Acesta are ca obiectiv atingerea a 3 tinte: distrugerea si eliminarea parazitului, eliminarea din organism a toxinelor rezultate in urma activitatii parazitului si refacerea organelor interne si a mucoaselor afectate de parazit. Se face cu recomandarea terapeutului


Bolile parazitare cunosp***ancidenta crescuta pe intreg mapamondul, dar variaza de la o zona geografica la alta.
Caracteristica primordiala a parazitilor intestinali intalniti la om este ca NU confera imunitate totala sterilizanta, individual putand fi infestat in orice moment.

O parazitoza poate dezvolta o simptomatologie banala sau poate fi chiar asimptomatica. Prezenta parazitilor manifesta adesea o influenta negativa asupra echilibrului nutritional, ceea ce va determina pierderi in greutate asupra organismului gazdei.
Parazitii incriminati in boala vor coloniza aparatul digestive, ceea ce va da nastere la diverse tulburari digestive precum: scaderea apetitului alimenatr; astfel are loc diminuarea ingestiei de alimente ce va determina aparitia ANOREXIEI.
Se recomanda cel mai efficient produs natural,care distruge si elimina toate tipurile de parazitit,indifferent de zona unde se afla acesta.Nu exista efecte secundare sau limite de varsta.
In cazul unei infestari massive se recomanda 2-3 luni administrarea acestuia impreuuna cu Oregano Oil si Low deuterium Oxy cristal
A se evita lactatele,dulciurile,vitaminele si carnurile.Se bea ceai de cimbrisor pe tot parcursul tratamentului
Paraprotex se ia 3x1,Oregano Oil 3x 10 picaturi /zi si Low deuterium oxy cristal 2x 20 picaturi in apa plata
aceste produse le gasiti pe site,puteti citi mai mult despre ele
cu respect

Farcas Eva
Terapeut naturist,nutritionist
Specialist medicina quantica
***@yahoo.com
www.***.ro

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Artrita din bolile inflamatorii intestinale Boli inflamatorii intestinale Ocluzia intestinala Boala inflamatorie intestinala si cancerul colorectal Polipii intestinali

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×