Ateliere de informare si dezvoltare pentru parinti

Arta de a fi parinte

Postata de Psih. Marcu Ioana-Corina cu 12 ani in urma.

Aceste ateliere destinate părinţilor vizează discuţii despre atelierele pentru copii si evoluţia acestora*(pentru parintii care au inscris copiii la grupul de dezvoltare pentru copii), lărgirea bagajului de informaţii despre educaţia copiilor, cunoaşterea psihologică a nevoilor acestora, gestionarea adecvată a posibilelor dificultăţi de relaţionare părinţi-copii, trasarea limitelor, stabilirea cadrului emoţional, comunicarea autentică şi asertivă, inteligenţa emoţională etc.

De asemenea, parintii care nu au inscris copiii la grupul de dezvoltare personala pentru copii pot participa la aceste ateliere deoarece o altă direcţie de lucru este opţională şi implică dezvoltarea personală a părinţilor. Metodologia de intervenţie se bazează pe principiile psihoterapiei experienţiale, analizei tranzacţionale, artterapiei şi terapiei sistemice de familie ţinând cont de ultimele cercetări în domeniu.

Prin aceste ateliere părinţii beneficiază de suport emoţional, descoperă moduri în care îşi pot înţelege mai bine problemele şi sentimentele, îşi rezolvă conflictele relaţionale, testează diverse soluţii de rezolvare a problemelor lor astfel încât aceştia devin în mod real mai disponibili pentru copiii lor.

BONUS NOI FACILITATI:

-Comunicarea prin telefon sau email parinte-psiholog in situatii de urgenta;

- Newsletter educational saptamanal;

-Posibilitatea de a beneficia de consiliere psihologica de familie la cerere.

Durata unui atelier este de 3 h, frecventa bilunara, o data la doua saptamani;
Locatia: Bucuresti;

Facilitator atelier: Psih. Ioana-Corina Marcu:

-psiholog cu drept de liberă practică.

-consilier psihologic – formare în evaluarea şi consilierea psihologică experienţială a copilului, adultului, cuplului, familiei şi dezvoltare de grup.

Adauga raspuns

Raspunsuri (1)

Psih. Marcu Ioana-Corina

acum 12 ani

Mai multe detalii pe http://paradisulcopiluluitau.wordpress.com/ateliere-de-informare-si-dezvoltare-pentru-parinti/

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Recomandarea psihologului: Arta de a depista minciuna Dezvoltarea copilului dupa varsta de doi ani Ingrijirea copilului Este singuratatea un inamic? Izolarea sociala

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua