posibil sa am si astm bronsic

Alergii

Postata de dorado cu 12 ani in urma.

buna,

sunt alergic la acarieni, grad 3 (maxim), dar doctorita la care am fost este opusul unui doctor in care pot avea incredere si as cam vrea sa merg la alta doctorita ... dar pana o sa fac pasul asta, as avea nevoie de o mica lamurire ..

cat de urgenta este prezenta la doctor daca am mici simptome de astm ?

doctorita nu mi-a zis ca astm, dar nici nu m-a intrebat. in orice caz sunt sigur ca am astm bronsic, probabil in faza incipienta.
medicamentele pe care le iau sunt: aerius, singulaire, ketotifen

diagnosticul l-am primit in luna sept 2010 iar de atunci pe aceleasi medicamente.

simptomele sunt:
- mici dificultati in vorbire (voce redusa)

- probleme de respiratie fara singulaire.
nasul senzatia de nas infundat, durere cap apar in lipsa singulaire.
in plus daca merg pe prescriptia doctorului, si anume1 singulaire / zi, seara raman fara respiratie si sunt nevoit sa merg la geam. ca solutie am redus doza la 1 singualir / 3 zile. solutie adoptata de mine fara consultul doctorului de vreo 2 luni, dupa ce am observat frecventa problemelor de respiratie seara.

un alt aspect, ar fi ca fumul de tigara ma intoxica, oricat de putin ar fi el.

- unghii putin mov la maini.. care indica lipsa de oxigenare corespunzatoare a corpului (conform unui articol gasit pe net)

NU am simptome: ca durere in piept, tuse

so, daca se poate estima cat timp e ok sa continui in ritmul asta. as spera macar 2 luni, ca sa am timp sa gasesc un doctor klumea si sa apuc sa fac bani suficienti pt exagerat de scumpele medicamente / vaccinuri.

Adauga raspuns

Raspunsuri (2)

dorado

acum 12 ani

inca un lucru .. daca daca se poate cumpara bronhodilatator fara prescriptie si daca mi-ar fi de folos unul in cazul in care ma trezesc cu probleme de respiratie grave (crize). daca da, as aprecia recomandari.

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Medic Epuran

acum 12 ani

Dacă cu acest tratament simptomele au continuat, tratamentul trebuie intensificat. Aceasta se face de regulă prin introducerea în terapie şi a dispozitivelor inhalatorii (cu pulberi sau aerosoli). Aceasta se face la indicaţia şi sub directa urmărire a unui medic pneumolog. Bronhodilatatoarele pot fi cumpărate fără prescripţie dar manevrarea lor este destul de dificilă. Astmul bronşic are un caracter ondulant, putându-se agrava oricând. Pentru a preveni agravările, consulturile la pneumolog trebuie efectuate regulat la un interval de 3-6 luni

Raspunde
 
1
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Anafilaxia: alergia amenintatoare de viata Alergia la antiperspirant si deodorant Reactiile alergice la iedera salbatica, stejarul salbatic si otetarul salbatic Alergiile la peste

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×