Tuse Seaca

Afectiuni respiratorii la copii

Postata de Adelina39110105 cu 12 ani in urma.

Baiatul meu are in prezent 10 ani, iar dupa un tratament sustinut pentru astm, singurul simptom care il mai supara este o tuse seaca foarte persistenta pe care o are 24-48 de ore in timpul racelilor obisnuite. In afara de tratamentul pentru raceala ,ia si tratament bronhodilatator si antialergic ( seretide si claritine), dar numai in jur de 5-7 zile (la recomandarea medicului), pana ii trece. Din pacate episoadele de "raceala" sau "rosu in gat" sunt cam dese. La exudat faringian nu i-a iesit nimic pozitiv. Ac***a in vedere ca de ls nuste crize foarte grave pe la 2 ani , boala a involuat foarte mult, sunt sanse sa scape de simptome de tot ?

Adauga raspuns

Raspunsuri (5)

floryny

acum 12 ani

Pentru aceasta tuse seaca ii poti cupara de la farmacie ambroxol si paxeladine.

Raspunde
 
0
 
Adelina39110105

acum 12 ani

Nu la tratamentul racelilor avem probleme ci la tratamentul astmului care este asociat cu raceala. Va dati seama ca de la un an (in 2001) de cand a facut prima criza pana in prezent am trecut prin tot felul de tratamente, care au dat rezultate . Dar as vrea sa stiu daca odata cu maturarea cailor respiratorii, sunt sanse sa dispara complet sau va ramane cu aceasta probleme toata viata? Mi-ar prinde bine un raspuns de specialitate, sau cineva care a avut aceasta problema.

Raspunde
 
0
 
Sheila

acum 12 ani

Conform medicilor se pare ca nu se poate scapa definitiv de astm. Este posibil ca simptomele sa nu se mai manifeste o perioada de 10-15 ani dar apoi vor reveni. Cred ca ar fi bine sa-l duci la salina si la munte si mare pentru aerosoli. Aerosolii marini desfunda bronhiile si reduc inflamatia de la nivelul aparatului respirator. Aerosolii de la munte nu contin sarurile minerale ale marii, dar sunt bogati, in schimb, in uleiuri volatile. Si cei marini si cei de la munte sunt recomandati pentru astmatici.

Raspunde
 
0
 
elena593114434

acum 12 ani

Este posibil sa fie un astm bronsic si atunci trebui sa urmeze tratamentul timp indelungat. Este indicata o spirometrei cu test de bronhodilatatie.

Raspunde
 
0
 
Adelina39110105

acum 12 ani

Multumesc pentru sfaturi.

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua