Postata de LoredanaSusi cu 14 ani in urma.
Sunt speriata pentru ca de cateva zile am ca o vena inflamata in san care imi provoaca dureri usoare si disconfort dar la atingerea mai apasata a acesteia spre interiorul sfarcului imi vine o durere care ma tine timp de cateva secunde daca nu mai apas...imi puteti explica ce se intampla va rog?
Adauga raspunsacum 14 ani
Uitasem sa intreb ce ar trebui sa fac...ecografie sau ceva? am facut acum o luna si jumatate control normal la sani la ginecolog si mi''a zis ca nu am nimic...deci...ar putea fi doar un muschi inflamat sau altceva?
acum 14 ani
Faptul ca te doare inseamna ca nu este ceva grav. Problemele grave ale sanului nu dau dureri, se manifesta fara simptome alarmante. Trebuie sa-ti faci echografie, mamografia se face la varste mai mari. Nu cred ca este ceva grav, poate ai o dereglare hormonala. Pt dureri ale sanului mie mi-a fost recomandat unguentul Fenilbutazona. Este un antiinflamator local si calmant al durerilor eficient. Mergi la dr. Sanatate.
acum 14 ani
multumesc mult pentru raspuns.am sa ma duc la doctor daca nu imi va trece si voi face o ecografie.multumesc mult.sanatate
acum 14 ani
Fetitei mele i s-au descoperit ,noduli nenumarati la sanul drept si numerosi la sanul stang are doar varsta de 16 ani ,are aceleasi sintome ca tine, diagnostic :displazie mamara .sfatul meu mergi la un control la un spital de endocrinologie noi pana sa ajungem la endocrinologie am colindat vreo5 spitale de copii si rezultatul era LIPSA DE CALCIU!
acum 14 ani
va multumesc,momentan nu sunt in tara am sa ajung peste 2 saptamani sivoi contacta ginecologul ii voi spune ca banuiesc ca am displazie mamara sa ma trimita la endocrinologie sau sa vedem ce zice.va multumesc mult...Sanatate
acum 12 ani
Inflamarea sânului; infuzie de tămâie (1 – 2 bobiţe de tămâie de pun într-un pahar cu apă clocotită, se lasă o ½ oră ), se aplică comprese pe zona afectată, timp de 1- 2 ore/zi. Are efect cicatrizant şi antiinfecţios, puternic antiinflamator. Se procura numai de la farmacii şi magazine naturiste.
Displazie mamară; boală de origine endocrină, intervenţiile chirurgicale sunt de prisos, nodulii pot apărea din nou. Se amestecă 1 linguriţă de oţet de mere cu 1 linguriţă miere în 200 ml. apă, se bea câte 1 cană de 3 ori/zi, cu 20 min. înainte de mese.. Tratamentul va fi urmat până se va consuma 1 litru oţet de mere, dacă mai este nevoie se reia după o pauză de 2 săptămâni. Tratamentul se reia ori de câte ori apar simptomele bolii.
Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare
sau adauga o intrebare noua
Adauga o intrebare noua