Am sfârcurile inversate?

Afectiuni ale sanilor

Postata de Ana cu 10 luni in urma.

Am 16 ani și niciodată nu am tras atenție la dezvoltarea sânilor mei, însă acum mi-e frica căci am observat că nu am sfârcuri, mai concret ele sunt inversate. Vreau sa stiu daca aceasta face parte din dezvoltarea sânilor și că va fi sau nu posibil să am sfârcuri normale?

Adauga raspuns

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului

acum 10 luni

Buna ziua,

Inversarea sfarcurilor sau sfarcurile invaginate (sfarcurile retrasi spre interior) sunt o conditie normala care poate afecta unele persoane. Aceasta poate fi determinata genetic sau poate fi rezultatul unor probleme anatomice, cum ar fi canalul de iesire al sfarcului care este prea strans sau muschii sfarcului care sunt tensionati.

Este important sa stiti ca sfarcurile inverse pot deveni proeminente in timp. De asemenea, exista exercitii si tehnici disponibile pentru a ajuta la inversarea sfarcurilor si pentru a le stimula dezvoltarea.

Cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa consultati un medic sau un specialist in obstetrica-ginecologie. Acestia va pot oferi informatii si sfaturi adecvate in functie de situatia dumneavoastra individuala.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Afectiuni-ale-sanilor/simptome-ale-afectiunilor-mamare_814

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Afectiuni ale sanului - probleme ale mameloanelor Modificari ale sanilor care pot semnala prezenta cancerului Leziuni distrofice si precanceroase ale sanului Cauze care pot determina anomalii ale sanilor Afectiuni ale sistemului digestiv

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua