Adenopatie axilară cu caracter inflamator !?

Afectiuni ale sanilor

Postata de G . cu 3 luni in urma.

Bună ziua ! Sunt îngrijorată .. în luna decembrie după o epilare , am avut un fel de “ coș “ roșu și dureros . Nu am umblat absolut deloc acolo , am observat că după o perioadă de timp s-a retras în schimb am rămas cu o “ umflătură “ în acea zona , nu mă doare și nu se simte nici ca un nodul la atingere , nu este nici dur .
Am făcut o ecografie mamară :
Rezultat :

Sân drept cu ecostructura mixtă , cu țesut fibrograndular și grasos , în egală măsură nu prezintă formațiuni solide sau chistice , fără dilatații ductuate patologice .
Adenopatie axilară dreaptă cu caracter inflamator de aprox 1,35/0,85 cm .

Sân stâng cu ecostrustura similară , nu prezintă formațiuni solide sau chistice , fără dilatații ductuale patologice , fără adenopatii axilare patologice .

Am primit tratament cu antiinflamator si gel antiinflamator timp de o săptămână . Doamna doctor mi-a spus eventual să revin după 4 luni la un consult .
Dar stresul meu foarte mare și frica mea este ca e de ceva timp acolo , și dacă nu cedează la tratamentul acesta ce este de făcut în continuare ? Îmi este frică să nu fie vorba de cancer ..
Sunt super speriată ..

Adauga raspuns

Informatii utile

Afectiuni ale sanului - probleme ale mameloanelor Modificari ale sanilor care pot semnala prezenta cancerului Leziuni distrofice si precanceroase ale sanului Cauze care pot determina anomalii ale sanilor Afectiuni ale sistemului digestiv

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua